Telefoane Mobile

Samsung GALAXY Note8 este cel mai așteptat produs al companiei sud-coreene pe segmentul premium. Au apărut o sumă de informații în dot com. Mă aștept să avem mare parte din specificațiile lui GALAXY S8 și S8 Plus, dar cu stylus la pachet și aplicații dedicate. 

Avem o formă mai rectangulară, față de S8 și S8 Plus ce par a fi mai rotunjite. Display-ul cu aspect 18.5 : 9 este păstrat, prespupun că și rezoluția de 2960×1440 pixeli. Buton dedicat pentru Bixby adus ca la S8 și S8 Plus, sub reglarea volumului pe lateral stânga.

Una dintre noutățile aduse de GALAXY Note8 este camera principală de tip dual, cel puțin la bursa zvonurilor. Aștept să văd abordarea Samsung pe acest tip de senzori principali, în comparație cu ce oferă Apple sau Huawei. Compania sud-coreeană a așteptat o maturizarea a senzorilor de acest fel și abia pe Note8 se pregătesc să pășească în zona premium pe un ansamblu de gen.

Samsung GALAXY Note8 este așteptat a fi prezentat în august 2017, nu există o dată concretă din partea gigantului asiatic.

Sursa: Gizmochina.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.