Telefoane Mobile

Cred că Samsung a cam finalizat design-ul noii generaţii GALAXY S deoarece în ultimele zile au început să curgă pe bandă rulantă zvonuri despre modelele din noua serie de flagship-uri.

Una dintre cele mai interesante informaţii este strâns legată de Samsung GALAXY S10 Plus. Se pare că această versiune ar urma să vină cu o cameră frontală duală decupată în display. Decupajul nu va fi unul central cum probabil v-aţi aştepta, ci va fi poziţionat lateral dreapta în zona superioară. Aşezarea este una mai mult decât ciudată, mai ales că în acea zonă ne-am obişnuit să vedem informaţii legate de baterie şi tipul de conectivitate.

Acelaşi tip de decupaj l-am putea găsi şi pe Samsung GALAXY S10, însă de această dată sub forma unei singure camere frontale.

Observ că toate zvonurile din ultimele săptămâni ne indică trendul pentru prima parte a anului 2018: smartphone-ul cu camera frontală decupată în ecran (indiferent de poziţia sa). Personal nu prea îmi place această aşezare, mai ales că va deranja simţitor redarea clipurilor video în format landscape. Dacă actualul breton îl mai ascunzi cumva, această poziţionare va da ceva bătăi de cap utilizatorilor.

Sursa: gsmarena.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.