Software

Samsung aduce un update lunar în ce privește patch-urile de securitate pe smartphone-urile sale din categoria high-end în mod special. Această practică este menținută pentru aproximativ 2 ani de la debutul comercial. 

Samsung GALAXY S6 Edge Plus și GALAXY Note 5 au fost prezentat în august 2015 și în septembrie 2018 putem spune că gigantul sud-coreean s-a ținut de promisiune dincolo de cei 2 ani prevăzuți.

Cele două modele vor primi patch-uri de securitate dacă se descoperă erori majore ce trebuiesc a fi rezolvate printr-un firmware actualizat. Patch-ul din septembrie rezolvă 20 de probleme, din care 9 cu mențiunea: Critic.

Am folosit Samsung GALAXY S8 Plus până de curând și nu era început de lună fără un patch software, dimensiunile de la caz la caz ajungeau și la peste 500 MB. Erau îmbunătățite tot felul de elemente: camera, bluetooth-ul, Wi-Fi etc. Aș spune că pe segmentul high-end sunt pe drumul cel bun.

Sursa: GSMarena.com
Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.