Telefoane Mobile

Orange îl listează în portofoliul de recondiționate pe Samsung GALAXY S8. 

Samsung GALAXY S8 – 518 euro sau 314 euro cu Orange Me 26.

Smartphone-urile recondiționate au garanție pe 1 an de zile, pot fi returnate în primele 30 de zile de la achiziție fără a fi nevoie de un motiv în acest sens.

Cei 518 euro se transformă în aprox. 2376 lei. Orange Me 26 costă 26 euro pe lună și aduce NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 7 GB trafic de date din care 5.67 GB în roaming SEE, 600 minute internaționale, Orange TV Go cu acces la 27 canale TV și opțiunea Movie Go Unlimited cu trafic de date necontorizat.

Toate informațiile legate de Samsung GALAXY S8 le găsiți în review – aici. Cel mai mic preț pentru S8 nou este de 2649 lei în magazinele online mai puțin cunoscute.

Update în curs!

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.