Am remarcat mai zilele trecute, dar am crezut că este o situație de moment. După aceea am văzut că funcționează strict pe anumite litere. În cazul meu a început prima dată când căutam B pentru Booking.com. 

Am văzut că și alte site-uri au scris despre asta, pentru F-ul introdus în câmpul de căutare.

De fapt, ce se întâmplă?

Mergi în meniul cu aplicații și acolo ai un Finder / Căutare în partea superioară. Introduci litera F sau B etc și telefonul se blochează pentru 2 – 3 – 4 secunde, apare informația că Finder-ul a căzut și că are o problemă.

Am observat că se insistă pe faptul că aplicația Facebook ar fi de vină. Mă gândesc că Samsung a primit feedback-ul și revine cu un update firmware. Dacă este din cauza aplicației Android pentru Facebook s-ar putea ca o iterație nouă să scoată această problemă.

Din ce am testat, bug-ul apare pe literele:

B, F, K. 

Cele trei litere sunt cuprinse în Facebook și, cel mai probabil, de aici și această eroare apărută în căutarea de aplicații a Samsung. Ar fi o soluție în a instala o versiune mai veche a FB. Nu mi-am bătut capul pentru că nu mă deranjează așa tare. Totuși, trebuie să recunosc că mi se pare destul de ciudat.

Categorii: android

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.