Telefoane Mobile

Am primit un pont de la un cititor și văd că informația a ajuns și pe pagina Forbes & în întreg world wide web-ul. Orange România a “scăpat” pagina cu specificații pentru Samsung GALAXY S9. Au șters imediat, dar a rămas cache-ul web

Mai sus vedeți o confirmare a specificațiilor deja vehiculate a fi integrate de către Samsung GALAXY S9:

  • display Super AMOLED de 5.8 inch cu 3D Touch;
  • procesor Exynos 8895 de tip octa-core cu 4 x 2.3 GHz și 4 x 1.7 GHz;
  • camera de tip Dual Pixel de 12 Megapixeli cu f/1.5 sau f/1.25;
  • chestii comune precum 4G+, Wi-Fi, bluetooth și GPS.

Nu aș vrea să fiu acum în pielea celui ce se ocupă de magazinul online al Orange România, un membru al echipei cred că și-a pierdut jobul. Înțeleg că nu este la prima ispravă, ar fi listat și specificațiile lui Note8 cu o săptămână înainte de lansare. Pe de altă parte sunt câteva neconcordanțe:

  1. 3D Touch – așa se numește tehnologia adusă de Apple pe smartphone-urile sale și nu s-a spus nimic până acum legat de S9 și S9 Plus că ar avea o astfel de tehnologie încorporată;
  2. F/1.25 pentru camera principală, cel mai degrabă este F/2.5. Nu cred că Samsung poate coborî momentan la f/1.25 fără a avea mult zgomot de imagine. Ar trebui să producă lentile de foarte bună calitate care să reducă aberațiile cromatice, distorsiunile, pierderea focusului în margine etc. Detalii într-un articol redactat de AndroidAuthority.
  3. Procesorul Exynos 8895 este de fapt integrat de către S8 și S8 Plus, S9 și S9 Plus ar trebui să treacă pe Exynos 9810.

Nu doar că le-a “scăpat” o pagină cu S9, dar specificațiile nu sunt cele așteptate pentru vârful de gamă sud-coreean.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.