Telefoane Mobile

Apar din ce în ce mai multe informații legate de Samsung GALAXY S9, noul vârf de gamă al companiei sud-coreene ce este așteptat a debuta comercial din prima parte a lui 2018. OnLeaks a adus un material video cu o randare video ce preia imagini CAD, se spune că sursa ar fi din cadrul Samsung. 

Am pus articolul în secțiunea Bursa zvonurilor, nu avem certitudinea că este 100% real. Totuși, OnLeaks de-a lungul timpului nu-mi amintesc să fi dat greș.

Dimensiunile lui Samsung GALAXY S9: 147.6 x 68.7 x 8.4 mm vs GALAXY S8 – 148.9 x 68.1 x 8 mm. S9 este mai puțin înalt, ceva mai lat și mai gros. Diferențele sunt relativ minime. Cert este că GALAXY S9 o să aducă un raport display / corp și mai bun, estimez undeva în jurul a 86 – 88%.

Cititorul de amprentă se duce sub camera principală, într-o poziție cel va face mai ușor de accesat. Samsung GALAXY S9 are o cameră principală clasică, iar GALAXY S9 Plus primește o cameră duală. O să vedem o individualizare mai mare a lui S9 Plus față de S9, asta spre a-i crește gradul de atractivitate. Între S8 și S8 Plus, diferențele erau date doar de dimensiunea ecranului, capacitatea acumulatorului și dimensiunile fizice. Fără diferențe la nivel de rezoluție, procesor, cameră foto și video, conectivitate etc.

Samsung GALAXY S9 păstrează jack-ul de 3.5 mm, mă bucur că nu renunță la această funcție doar de dragul în a fi în trend cu ceea ce fac alte companii din piață.

Sursa: 91Mobiles.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.