Telefoane Mobile

Apar din ce în ce mai multe informații legate de Samsung GALAXY S9, noul vârf de gamă al companiei sud-coreene ce este așteptat a debuta comercial din prima parte a lui 2018. OnLeaks a adus un material video cu o randare video ce preia imagini CAD, se spune că sursa ar fi din cadrul Samsung. 

Am pus articolul în secțiunea Bursa zvonurilor, nu avem certitudinea că este 100% real. Totuși, OnLeaks de-a lungul timpului nu-mi amintesc să fi dat greș.

Dimensiunile lui Samsung GALAXY S9: 147.6 x 68.7 x 8.4 mm vs GALAXY S8 – 148.9 x 68.1 x 8 mm. S9 este mai puțin înalt, ceva mai lat și mai gros. Diferențele sunt relativ minime. Cert este că GALAXY S9 o să aducă un raport display / corp și mai bun, estimez undeva în jurul a 86 – 88%.

Cititorul de amprentă se duce sub camera principală, într-o poziție cel va face mai ușor de accesat. Samsung GALAXY S9 are o cameră principală clasică, iar GALAXY S9 Plus primește o cameră duală. O să vedem o individualizare mai mare a lui S9 Plus față de S9, asta spre a-i crește gradul de atractivitate. Între S8 și S8 Plus, diferențele erau date doar de dimensiunea ecranului, capacitatea acumulatorului și dimensiunile fizice. Fără diferențe la nivel de rezoluție, procesor, cameră foto și video, conectivitate etc.

Samsung GALAXY S9 păstrează jack-ul de 3.5 mm, mă bucur că nu renunță la această funcție doar de dragul în a fi în trend cu ceea ce fac alte companii din piață.

Sursa: 91Mobiles.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Apostol Vicentiu

  Este doar mai gros și mai lat, este un pic mai scund. Ori dimensiunile sunt greșite.

 • Pingback: Samsung GALAXY S9 într-o randare video, comparație de dimensiuni cu GALAXY S8 - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Un U

  Sugestie, in review-urile pe care le faceți ar fi bine dacă ați specifică daca telefoanele testate suporta screen mirroring,este o funcție importantă în ziua de astăzi iar pe site-urile de profil nu este chiar la îndemână, s-a nu mai vb de magazinele online.

 • Marian

  Ar fi pacat sa nu aiba 2 difuzoare

 • Romulus Precup

  Asteptam Samsung galaxy s 10 deoarece nu sunt inbunatatiri semnificative fata de Samsung galaxy s8.

 • Tony Stark

  Cum are diagonala mai mica si totusi e mai lat?

 • Harap Alb

  Un telefon care nu-si are rostul, cel putin din ce se scrie in sectiunea Bursa zvonurilor = imbunatatiri minore fata de S8?S8+. De ce oare se grabesc cei de la Samsung ?

  • koss1488

   Daca nu s-ar vinde o generatie probabil s-ar gandi si ei sa mai inoveze putin dar cum sunt multi zombi care cumpara sub pretextul ca au ultimul model varf de gama.. pe care oricum nu-l folosesc nici la 10% din capacitatea lui.. producatorii au multe vaci de muls.

  • REC

   De acord. Personal, cred că o mutare corectă ar fi omiterea lu’ S9 și lansarea direct lui S10 în 2019. S8 se poate lua la trântă cu orice lansează concurența în 2018.
   În altă ordine de idei, cum să spui tu, fan al unui brand care lansa același telefon o dată la 6 luni și care scoate același telefon pe piață de vreo 5 ani, că S9 ar fi un telefon care nu-și are rostul? Mai ai vreun gram de rușine rătăcit pe acolo pe undeva? :)

 • koss1488

  Urmatorul smartpohone pe care mi-l voi lua vreau neaparat sa aiba ecran 4K. Pana atunci la tot ce apare fara ecran 4k si fara camera foto buna de 20 MP cel putin spun pas. Ecranele full hd au aparut in 2013.. de 9 ani nu au fost in stare sa scoata 4K mainstream pe smartphoane. Nu ma intereseaza bazaconii de 18:9 ori ecrane curbate. Vreau display clasic 16:9.