Telefoane Mobile

A trecut ceva timp de când Samsung nu a mai lansat o versiune Mini a flagship-ului său (dacă nu mă înşel Samsung Galaxy S5 Mini a fost ultimul) şi chiar dacă an de an există informaţii despre un posibil astfel de device, acestea dispar la fel de repede precum apar.

Nici Samsung Galaxy S9 nu scapă de aceste zvonuri, astfel că din China ne vin primele detalii despre Samsung SM-G8750, posibilul Samsung Galaxy S9 Mini. Acest smartphone a apărut în rapoartele testului de benchmark Geekbench, iar conform acestora aflăm că terminalul ar urma să utilizeze procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 660 cu Adreno 512 GPU, 4 GB RAM şi Android 8.0 Oreo din fabrică. Telefonul a obţinut un rezultat destul de bun în testul de benchmark: 1619 în Single-Core şi 5955 în Multi-Core.

Alte detalii nu există în acest moment, însă aşteptările logice ar fi pentru un ecran Infinity Display de 5.4 – 5.5 inci, cameră foto duală şi design similar cu cel prezent pe Samsung Galaxy S9.

Sursa: slashleaks.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.