Accesorii inteligente

Următorul smartwatch al producătorului sud-coreean Samsung se va numi Samsung GALAXY Watch şi va fi disponibil în două variante. Ambele versiuni au fost confirmate de către FCC, deci lansarea oficială aproape că bate la uşă (probabil vor fi anunţate pe 9 august împreuna cu Samsung GALAXY Note 9).

Modelul clasic apare în rapoarte ca SM-R815U şi va dispune de un ecran de 1.2 inci cu un cadran de 43.4 mm, în timp ce modelul sport este denumit SM-R805U şi va integra un ecran de 1.3 inci cu un cadran de 48 mm.

Cele două smartwatch-uri vor veni cu suport pentru conectivitate 4G LTE şi Wi-Fi b/g/n, iar pe partea software vor integra sistemul de operare Tizen OS.

Ceasurile inteligente Samsung sunt în general foarte reuşite, cu o singură menţiune: autonomia. Review-urile au fost destul de critice din acest punct de vedere, poate şi de aceea vânzările au stagnat destul de mult în ultima perioadă. După ce că seară de seară ne punem telefoanele la încărcat, este puţin jenant să faci acelaşi lucru şi cu ceasul (problema este una general valabilă pentru toţi producătorii de smartwatch-uri).

Sursa: phonearena.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.