Telefoane Mobile

Este unul dintre telefoanele din 2011 care a suscitat discuții cu mult înainte de a fi lansat oficial. Și acum venim tot cu o serie de informații ce pot fi catalogate drept zvonuri. Este bine că lansarea se apropie rapid – spre sfârșitul lui octombrie 2011 împreună cu Android Ice Cream Sandwich.

Gsmarena.com se bazează pe informații primite pe un canal neoficial. Conform acestora, Samsung I9250 considerat de acum drept și Nexus Prime ar aduce un ecran de 4.65 inch cu rezoluție HD și tehnologie SuperAMOLED. Designul smartphone-ului I9250 va aduce aminte și de Nexus S cu o formă curbă a display-ului. Grosimea ajunge la 8.8 mm și carcasa va fi din metal. Inițial se vorbea că ecranul va fi de 4.5 inch cu rezoluție 480×800 pixeli.

Presupun că va rula pe un dual-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare. Camera foto cu siguranță va fi similară cu cea de pe SGS II – 8 Megapixeli și să filmeze la 1080p.

Samsung I9250 are deja o pagină de suport.

Sursa: Gsmarena.com

 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.