Telefoane Mobile

Compania sud-coreeană a investit enorm în promovarea celor două noi flagship-uri Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus, iar rezultatele încep să se vadă. La mai puţin de 1 lună de la primele livrări (21 aprilie) Samsung a ajuns deja la 5 milioane de unităţi vândute la nivel mondial. Informaţia vine de la un oficial sud-coreean care a confirmat acest lucru pentru o publicaţie locală.

Se pare că cererea este într-o continuă creştere, iar Samsung se aşteaptă să comercializeze până la sfârşitul celui de-al doilea trimestru cel puţin 20 milioane unităţi Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus şi cel puţin 50 milioane unităţi în anul 2017. Până la sfârşitul lunii mai cele două terminale vor fi disponibile la comandă în peste 120 de ţări.

Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus rămân în continuare cele mai bune telefoane cu Android la ora actuală, singurul aspect care nu convinge încă atât de mult este preţul. Mai multe detalii despre cele două device-uri găsiţi în review-urile existente pe gadget.ro.

Sursa: gsmarena.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.