Telefoane Mobile

Bretoanele, camerele foto duale sau aşa zisele tehnologii cu inteligenţă artificială sunt posibile în 2018 pentru că acestea sunt simple artificii de marketing, neavând o utilitate reală în viaţa de zi cu. Aşteptăm încă marile inovaţii, schimbări care să zdruncine din temelii industria actuală a telefoanelor inteligente.

Smartphone-ul pliabil este poate cea mai mare ambiţie a producătorilor de telefoane mobile, iar Samsung pare a fi în pole position pentru a lansa într-un viitor apropiat un astfel de dispozitiv. Producătorul sud-coreean se gândeşte de mult la un astfel de gadget, în 2016 fiind foarte aproape de a prezenta publicului larg telefonul Samsung SM-G929F.

Acest model a fost produs în câteva unităţi prototip, însă Samsung a renunţat la el pentru că nu se potrivea viziunii de device premium a companiei. Pe scurt, arăta oribil. Samsung SM-G929F nu era un smartphone pliabil la propriu, ci avea două display-uri cu balamale. Terminalul avea un design învechit, era gros, greu şi ar fi avut un preţ destul de piperat.

Dacă oficialii Samsung au fost inspiraţi şi au renunţat la această struţo-cămilă, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre cei ai companiei ZTE. Producătorul chinez a lansat în toamna anului trecut un device similar, ZTE Axon M, iar acesta se bucură de vânzări atât de mari încât în curând ar putea fi retras de pe piaţă.

Sursa: androidauthority.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.