Software

Vânarea site-urilor ce oferă filme și seriale în mod ilegal pare că a pornit și în țara noastră. Serialepenet.ro redirectează către o pagină ce afițează mesajul de mai jos. 

Serialepenet-ro-blocat

Am crezut că este o glumă, dar se pare că sechestrul chiar a fost pus de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiție și Casație. Rotld a blocat opțiunile de transfer, modificare și ștergere a domeniului.

Name serverele redirectează către un domeniu ce aparține Ministerului Public. Se pare că este o operațiune mai amplă, fiind blocate și alte site-uri: steroizii.ro, top-teleshop.ro, vandsteroizi.ro, crystalglamour.ro. Modalitatea în care Parchetul a acționat amintește de FBI și procedurile sale.

Aștept mai multe detalii oficiale.

Update: Hotnews – 42 de site-uri sunt în aceeași situație.

Update 2: Mediafax – Acțiunea Parchetului în cazul SerialePeNet.ro se coroborează cu perchezițiile făcute în urmă cu câteva zile la mai multe adrese din județul Mureș.

Sursa: Worldit.info

Categorii: software

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.