Retelistica

Am primit un pont din partea unui cititor. Detalii în screenshot. 

Mai multe detalii legate de sistemul de rate ING Acum al Digi Mobil într-un articol mai vechi.

Au testat sistemul în două magazine din București – AFI Cotroceni și Unirea Shopping Center, iar acum se pare că l-au extins la nivelul întregului oraș. Să vedem dacă RCS-RDS aduce o astfel de măsură la nivel național, doar în București sau doar în București + marile orașe. ING este o bancă prezentă în special în orașele de nivel mediu și mare.

Creditul ING Acum se acordă pe loc și are o valoare cuprinsă între 200 și 4000 lei, trebuie să fii cetățean român, să ai vârsta cuprinsă între 18 și 61 ani la femei sau 63 ani la bărbați, vechime în muncă de cel puțin 1 an și de  6 luni la ultimul angajator. Toate detaliile în articolul din linkul pus cu două paragrafe mai sus.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Tudor P.

  La asta e bun ecranul 4k, pentru astfel de screenshot-uri mari si clare :)))
  Cat despre rate, sa le extinda la nivel national, macar in marile orase.

  • koss_x_treeme

   Nu cred ca screenshotul ala este 4K. Cel mai probabil este 2K :) Eu personal o sa spun pas sistemului de rate cu ING. Eventual cand mi-o expira perioada contractuala cel mai probabil o sa spun bie bie gigimobil la cum merge treaba.
   Am deja rate la CeC, oferta pe 2016 cu 8% dobanda efectiva.. unde trebuie sa inapoiez 50.000 de lei (pe care deja i-am cheltuit pe toti).. nu o sa ma mai pricopsesc si cu ING’u.. acum pentru un amarat de telefon. Era super ok sistemul pana acum.. De acum incolo, cu bancile.. prefer sa evit.. Uit eu sa platesc factura la rds.. d’apoi rata la banca.. Mi-ar baga astia penalizari mie personal cat fac 2 telefoane la cat sunt de uituc.

   Si ca sa nu mai spun ca la tara la bunici.. nema semnal.. pe unde am mers in 2016 si am mers mii de km prin Romania.. am intalnit portiuni cu semnal zero sau prost… acasa.., semnal 4g incredibil de prost. Digi.Mobil pentru mine a fost o minune care este pe cale sa expire.

 • Razvan Teodor Bujicu

  Si cand apare si in alte judete ?

  • Nu avem informatii in acest sens. Cum aflam detalii, cu siguranta vom scrie pe site.

  • koss_x_treeme

   Prin vara luna iunie-iulie.. s-ar putea sa fie implementat la nivel national programul cu unele modificari minore, dar ia informatia cu o doza considerabila de scepticism. Parerea mea personala. Digi a facut asta datorita cashflowului. N-au mai putut sa suporte zeci de milioane de euro mancate de telefoanele vandute la abonament plus tepele compatriotilor nostri mai mult sau mai putin colorati care si-au luat smartphoane si au “uitat” sa le plateasca.

   Orange are banca lor, Telekomul mai nou vad ca isi externalizeaza serviciile financiare catre o institutie financiara..
   Singurii care raman pe baricade cu telefoanele sunt Varzafone dar nu stiu pentru cat timp si oricum isi trag profitul din pretul abonamentului umflat ce-i drept.

  • Florin

   Există sistem de rate la Vodafone. Și nu sunt deloc “Varzafone”. Crezi ca Orange sunt mai grozavi?

  • Ionut

   Orange rules!

  • koss_x_treeme

   Am avut abonamente si cartele la toate retelele. Toate au plusuri si minusuri. Niciuna nu este perfecta.

  • Florin

   Exact, nu e nici una perfectă. Dar unii vor sa se creadă acest lucru. Fiecăruia îi vine bine o altă rețea. Am fost mult timp pe Orange. Apoi nu am mai agreat-o și am găsit la Vodafone ceea ce îmi trebuia. Pt cât timp? Nu știu… vedem.

 • Robert

  Fără adeverință de salariu, dar trebuie să ai vechime cel puțin 6 luni la ultimul angajator. Adică tot hârtii doveditoare. Unde-i avantajul?
  Cum era și creditul „doar cu buletinul“. Doar cu buletinul și adeverința de salariu. Eventual și vreun vecin fideiusor.

  • Ionut

   Depinde, acum te verifica in baza de date a ANAF-ului si isi iau de acolo toate informatiile despre tine (salariu, vechime, etc)

  • Robert

   Bine ar fi. Dar mira-m-aș.

 • Romeo Cristi

  O, ce veste minunată!
  O sa mai îmi fac o rată.

 • Puffy Mic

  Bun, și cei care au card de credit la ING cu oferta de 12 rate fără dobândă, pot beneficia de această ofertă?