Accesorii inteligente

De ceva timp am observat că foarte mulţi prieteni de-ai mei şi-au achiziţionat brăţări inteligente. Vreo 2-3 mi-au mulţumit pentru pontul cu Xiaomi Mi Band 2 la 19.99 dolari şi văd în continuare o creştere a numărului de persoane purtătoare a unui astfel de gadget.

Marile avantaje ale brăţărilor inteligente sunt autonomia şi preţul. În piaţă nu există smartwatch adevărat care să ofere o autonomie mai bună de 3-4 zile, iar cele care se apropie de aceste valori costă mult. În schimb un accesoriu simplu precum brăţara oferă şi 1 lună de autonomie (cele fără display) la un preţ de 20 – 30 dolari.

Majoritatea brăţărilor inteligente ştiu să monitorizeze activitatea fizică, să scaneze pulsul, să afişeze ora, să răspundă la apeluri, să preia notificări, deci cam ce face în general un smartwatch. Este adevărat că ecranul unui smartwatch este mult mai avantajos, însă oare ne este util şi în practică ?

Eu personal nu sunt fan ceasuri în general şi de aceea nu port nici smartwatch, nici brăţară inteligentă. În schimb pot să vă ofer un pont despre oferta geekbuying.com legată strict de cele două categorii. Aceasta se numeşte “Smart Wearables Sale” şi include o gamă variată de “jucării” cu preţuri ce pornesc de la 19.99 dolari. Iată câteva exemple:

Brăţara inteligentă Makibes S1 – 19.99 dolari (link de achiziţie);

Smartwatch-ul K89 cu brăţară din piele – 34.99 dolari (link de achiziţie);

Smartwatch-ul No.1 D7 – 82.99 dolari (link de achiziţie).

Întreaga ofertă o puteţi găsi pe geekbuying.com, iar în final rămâne întrebarea: Smartwatch sau brăţară inteligentă ?