Am avut nevoie la un moment dat de recuperare a datelor șterse din greșeală de pe un card SD și mi-a luat ceva timp până când am găsit un soft capabil să mă ajute în acest proces. 

iSkysoft Data Recovery se intitulează drept cea mai bună soluție de salvare a datelor șterse intenționat sau accidental de pe PC sau Mac. Au o soluție dedicată și pentru recuperarea fișierelor de pe un card SD.

Aplicația merge a fi utilizată pentru recuperarea fișierelor șterse, a celor aflate la un moment dat în Recycle Bin, după formatarea unui spațiu de stocare, pentru dispozitive de stocare conectate etc.

Pot fi restabilite peste 1000 de tipuri de fișiere (de la documente în format doc / docx, ppt / pptx, html, imagini în formate populare precum jpg, png, gif, psd sau materiale video în formatele avi, mp4, mpeg, mpg etc). Spațiile de stocare pe care funcționează software-ul: HDD, SSD, USB Drive, cardurile microSD și SD (am găsit pe acolo listat chiar și bătrânul floppy Disk :)).

Funcționează pe PC-urile cu Windows 10/ 8.1 / 8 / 7 / Vista și XP, pe Mac OS X de la 10.14 și până la 10.8. În ce privește utilizarea aș spune că pare a fi destul de simplă. Pornești aplicația, te duci spre situația dedicată și vezi fișierele ce le poți readuce pe calculator.

Sunt două variante: Data Recovery Pro și Data Recovery Ultimate (permite și restabilirea fișierelor de pe o partiție pierdută).

Prețurile pentru PC-urile cu Windows sunt după cum urmează:

  1. Data Recovery Pro pe 1 lună / 1 an / Termen nedeterminat – 35.95 dolari / 39.95 dolari / 49.95 dolari;
  2. Data Recovery Ultimate pe 1 lună / 1 an / Termen nedeterminat – 55.95 dolari / 59.95 dolari / 69.95 dolari.

Categorii: windows

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.