Software

Veste bună pentru cei ce și-au achiziționat un Sony Xperia XZ3. Sosește la pachet cu acces gratuit pentru 3 luni la aplicația de divertisment Sony Networks. 

Câteva din titlurile regăsite în Sony Networks:

  • Absența;
  • Carter;
  • Pe viață / Life;
  • Negociatorii / Ransom;
  • Tonuri de albastru / Shades of blue;
  • Norocul lui Stan Lee / Stan Lee’s Lucky Man;

Aplicația are o secțiune premium pentru XZ3 și o parte gratuită ce merge a fi accesată  de pe orice smartphone Android (conținut video exclusiv, conținu editorial, grilele de programe AXN etc).

Interesant este că Sony se pregătește să intre din ce în ce mai puternic în concurență cu Netflix, HBO Go și Prime Video de la Amazon. Acum fie vorba între noi, Netflix a cam luat caimacul și este destul de greu să-i concurezi. Totuși, Sony un ditamai studioul de producție în spate, mult conținut etc. Totuși, nu știu dacă piață are loc pentru atât de mulți furnizori de conținut. Apropo, Disney se pregătește serios să intre în horă din 2019, iar Google & YouTube pregătesc o variantă premium, fără reclame, dar și cu filme & seriale la pachet.

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.