Telefoane Mobile

Sony este unul dintre cele mai grele nume din industria telefoanelor inteligente, chiar dacă la capitolul vânzări nu se vede acest lucru. Compania japoneză inovează în permanenţă, iar device-urile sale de top integrează de fiecare dată ceva diferit de concurenţă. Cu toate acestea foarte mulţi utilizatori au criticat design-ul aproape identic între toate modelele lansate în ultimii 4 ani.

CEO-ul Sony India, Kenichiro Hibi, a declarat unei publicaţii locale că a venit timpul ca Sony să facă o schimbare radicală în ceea ce priveşte aspectul telefoanelor sale şi că în foarte scurt timp va fi lansată o nouă generaţie de smartphone-uri. Chiar dacă nu a oferit o estimare de timp, analiştii susţin că MWC Barcelona 2018 va fi locul în care compania japoneză îşi va dezvălui noua serie de telefoane inteligente.

Design-ul actual numit “Omnibalance” a fost introdus prima data în anul 2013 prin intermediul terminalului Sony Xperia Z, iar după mai bine de 4 ani Sony a decis că e cazul unei schimbări. Sper că noul design va fi mai modern, mai actualizat şi nu va rămâne în picioare încă 4 ani de acum înainte.

Sursa: theverge.com

Categorii: sony

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.