Accesorii inteligente

Foarte mulţi oameni au ceva reţineri când vine vorba de curăţat şi spălat WC-ul, mai ales că ştim de cantitatea uriaşă de bacterii ce se adună în acel mic vas de porţelan. Când eram în facultate avem un coleg care numea procesul de igienizare a closetului “the dirty work”.

Pentru el, dar şi pentru cei care adoră curăţenia în baie, un mic grup de oameni a găsit soluţia: SpinX. Acesta este un robot autonom care poate spăla un WC în doar 90 de secunde. SpinX are forma unui capac de toaletă, de aceea nu va trebui demontat după utilizare. Gadget-ul utilizează un braţ rotativ cu perie, jeturi de apă, detergent (tabletă sau lichi) şi aer comprimat pentru a distruge 99.9% dintre bacterii.

SpinX include o baterie ce oferă o autonomie de 30 de cicluri de spălare a câte 90 de secunde fiecare, iar preţul său de plecare pe kickstarter este de 199 dolari. Livrările vor începe a fi făcute din iulie 2018.

Categorii: alte-gadgeturi
Tag-uri:

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.