Software

Spotify are și o variantă premium ce permite utilizatorului să-și descarce melodiile preferate. Limita de până acum era de 3333 melodii și 10.000 melodii pe până la trei dispozitive. 

Limita a fost ridicată până la 10.000 de melodii pe un device, până la 5 dispozitive. De aici reiese și totalul din titlu – până la 50.000 de melodii.

Cred că trebuie să fii un user destul de activ și interesant de multe genuri muzicale ca să ajungi la un playlist cu câteva mii de piese. Plus că mereu poți merge spre varianta online, unde nu ai nicio limită în ce privește conținutul ce merge a fi redat.

Ca o notă personală, niciodată nu am avut o colecție de melodii în format mp3 care să treacă de pragul a 1000 piese muzicale. Presupun că printre voi se găsesc colecționari serioși. :)

Sursa: PocketNow.com
Categorii: software
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.