Arhiva-Resurse

Am testat iPad Mini și mi-a lăsat o impresie pozitivă. Belkin a conceput o tastatură specială ce la se poate transforma și în smart cover / protecție împotriva zgârieturilor ce ajută a transporta tableta Apple în geantă sau rucsac.

Accesoriul Belkin pentru iPad Mini are un nume destul de elevat: FastFit Bluetooth Keyboard Case.

Cu toate că are numai 7 mm grosime, tastatura FasFit permite o experienţă a dactilografierii, asemănătoare cu cea la un laptop, dar este departe de masiva şi greoaia tastatură a unui computer” spune Jamie Elgie, Director de gestiune al produsului, la Belkin.

FastFit include o baterie de 200 mAh ce-i oferă o autonomie de până la 155h. Prețul său va fi de 345 lei. Include o serie de magneții ce permit fixarea de iPad Mini, are propriul mecanism de activare / dezactivare, oprește tableta când coperta este închisă.

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.