Diverse

BlackBerry a anunţat oficial parteneriatul cu producătorul chinez TCL, companie care se va ocupa de aproape tot ce înseamnă brandul BlackBerry pe piaţa telefoanelor inteligente. Compania chineză se va ocupa de fabricarea, distribuirea, vânzarea şi tot ce înseamnă servicii post vânzare, în timp ce BlackBerry va fi responsabilă de integrarea software-ului şi a serviciilor de securitate.

Parteneriatul dintre cele două companii nu este o noutate în condiţiile în care ultimele două device-uri BlackBerry au fost produse de TCL (vorbim de DTEK50 şi DTEK60). Se pare că cele două terminale lansate anul acesta au fost de probă, iar reprezentanţii BlackBerry au fost plăcuţi impresionaţi de capacităţile tehnice ale TCL. Rezultatele satisfăcătoare vor duce colaborarea la un nivel de încredere deplină.

Concluzia acestei ştiri este simplă: din 2017 foarte multe smartphone-uri Alcatel / TCL le vom vedea rebranduite sub numele BlackBerry. Vom mai vedea oare vreun telefon cu tastatură QWERTY ?

Sursa: androidheadlines.com

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Johanson Moldy

  Ultima stire a fost ca marele soft cu securitate marita a fost spart in 6 minute……atunci ce mai ramane din gloria BB ¿

 • theozanhan

  Avantaj pentru TCL ca isi vor mari vanzarea telefoanelor “Alcatel”… dezavantaj BB ca s au dus la poalele muntilor

  • DaniD

   Asta poate fi un avantaj pentru ambele firme. Gândește-te. Alcatel va avea o întreagă companie ce îi va cizela softul de pe telefoane. Îți dai seama cam câți bani vor economisi astfel pe partea de R&D!?

 • Tudor P.

  Iar Moto Z primeste Nougat.

 • Tudor P.

  Inca o stire interesanta: sistemul de navigatie Galileo a devenit operational! Din pacate sunt putine telefoane care recunosc acest sistem in acest moment. Smartphone-urile sunt facute in afara Europei, deci nu ma astept sa existe un interes major in introducerea cipurilor pentru Galileo. Sper sa ma insel. http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-4366_en.htm

 • Norbert Balogh

  Imi pare rau pentru Blackberry si sistemul lor de operare… ?