Diverse

Tehnologia de încărcare rapidă OnePlus este cunoscută de toată lumea sub numele de Dash Charge şi aşa va rămâne în continuare, cu excepţia Europei. Producătorul chinez a încercat să înregistreze aceeaşi denumire şi pe bătrânul continent, însă s-a lovit de refuzul autorităţilor europene.

Se pare că brandul “Dash” ar fi deţinut în Europa atât de firma Wireless Audio Bragi, companie care a lansat deja câteva căşti wireless sub această denumire, cât şi de Amazon (aceasta oferă produsul Dash Buttons şi serviciul Dash Replenishment).

Pentru că toate încercările de până acum au fost respinse, OnePlus a renunţat şi a cerut autorităţilor europene înregistrarea numelui Warp Charge. Tehnologia din spate va rămâne aceeaşi, doar numele comercial va fi schimbat. Chiar dacă solicitarea este încă sub analiză, se pare că de data aceasta nu prea există motive de respingere a cererii.

Dash Charge sau viitorul Warp Charge este cu siguranţă una dintre cele mai bune tehnologii de încărcare rapidă a bateriei. Aceasta a fost anunţată împreună cu smartphone-ul OnePlus 3 şi de atunci a tot fost îmbunătăţită. Se pare că OnePlus 6 a ajuns la performanţa de a fi încărcat complet în sub 1 oră şi 10 minute.

Cumpără OnePlus 6 de pe site-ul oficial şi beneficiezi de un voucher de 20 euro pentru accesorii.

Sursa: xda-developers.com

Categorii: diverse

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.