Retelistica

Telekom România a anunţat fuziunea tuturor operaţiunilor sale mobile într-o singură entitate. De la 1 decembrie 2017 Telekom Romania Mobile Communications SA integrează şi Germanos Telecom Romania SA, Sunlight Romania Filiala Bucureşti SRL şi Telemobil SA (fost ZAPP).

 “Fuziunea operaţiunilor noastre mobile este un pas important în cadrul programului de transformare iniţiat în acest an, în linie cu strategia noastră de a ne consolida poziţia pe piaţa locală de telecomunicaţii. Fuziunea va conduce la o structură organizaţională mai agilă şi mai eficientă, precum şi la o utilizare mai eficientă a resurselor, care să sprijine execuţia noii noastre strategii comerciale şi consolidarea brandului Telekom pe piaţă. Totodată, prin această fuziune ne propunem să oferim clienţilor noştri o experienţă unică a brandului Telekom – simplu, personal şi digital, prin toate punctele de contact şi de prezenţă”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom România.

Telekom Romania Mobile Communications SA îşi va păstra principalul obiect de activitate, iar această fuziune nu implică întreruperi sau schimbări semnificative în ceea ce priveşte serviciile oferite clienţilor.

Din ce înţeleg eu din această mutare, brandul Germanos va dispărea din piaţă, iar toate magazinele fizice vor fi rebranduite în viitoarele luni în Telekom.

Categorii: telekom

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Pingback: Telekom România a anunţat fuziunea tuturor operaţiunilor sale mobile într-o singură entitate - Stiri ultima ora, stiri online()

 • koss1488

  Imi vine sa vomit cand vad magenta.. :| Telekom Romania, o gluma ieftina. Da vorba.. unde e implicat statul.. se alege praful cam de orice companie.. Un alt exemplu concret Tarom si Telekom.. ce au fost si ce au ajuns.. Sa nu mai spun de CFR.. Au fost companii coloase si au ajuns de tot rasul lumii.
  P.S. Am uitat Posta Romana.. :) si aia tot la fel.. a ajuns panarama de companie.

  • Bulgaru Marius-Cătălin

   Noroc ca mai avem si alte companii pentru calatorii cu trenul. Se vede diferenta intre ele si CFR.

  • koss1488

   Unchiu-meu se inchina cu ambele maini ca s-a scapat de cfr. Venea cu becuri de acasa sa puna la bariere ca nici becuri nu mai aveau.

 • Emanuel Ilie Milian

  Guys eu sunt cu blestemul asta de telekom din 2010 imaginati-va ce internet am si pe langa ca vroiam sa renunt la ei..O suna pe bunica mea profitand de faptul ca este batrana si o zapacesc de cap pana la urma mai prelungeste 2 ani ITI VINE SA LE DAI IN CAP ADICA FRATE Eu sunt si youtuber..si na vreau sa mai fac si eu un live sa postez ceva dar nuuuuuuuuuuu tre sa astept 4 ore fiindca da viteza de 800kb/s Va sfatuiesc nu va luati internet de la aceasta firma.Sau orice alt abonament sunt niste tepari..

  • Porcu 2D

   cel mai probabil,locuiești la sat,acolo unde internetul merge jalnic,eu la oraș de exemplu n-am probleme cu telekom am internet de 500 mbps merge foarte bine,nu înțeleg dece te-ai mai apucat de youtube oricum nu cred ca vei avea succes mai ales cu așa viteza la internet.

  • Emanuel Ilie Milian

   In primul rand stau la oras
   In al doilea rand telekom sunt niste tepari infecti
   Si in al treilea rand…tu ai citit macar tot ce am scris ??