Range Rover Evoque Cabrio gAuto

Salonul Auto București, ediția de primăvară din 2017, și-a deschis deja porțile de azi, 20 aprilie, și le va ține așa până pe 23 aprilie, mai exact până duminică. Dacă înainte de criza financiară acest salon devenise unul internațional, cu participarea tuturor importatorilor auto din țara noastră, de câțiva ani câțiva dealeri se străduiesc să atragă vizitatorii.

Țiriac Auto este cel mai important dintre exponanți și în 2017 și aduce mai bine de 50 de automobile la Romexpo:

  • Mercedes Benz – modelele cu propulsie electrică sau hibridă B Electric și GLE Plug-in Hybrid, alături de C Cabrio, S Cabrio, GLC, E Class si V Class;
  • Land Rover – Discovery, Discovery Sport, Evoque, Evoque Cabrio, Range Rover Sport și Range Rover;
  • Jaguar – XF, XE, F-Pace și F-Type Coupe;
  • Ford – Ranger XLT, Edge Vignale, Kuga, Focus RS, Focus, Ka+ și Mustang, alături de modelul cu propulsie hibridă Mondeo Vignale;
  • Hyundai – i10, i20, i30, Elantra, i40, Tucson și Santa Fe;
  • Mitsubishi – Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero și L200.

Alături de cele de mai sus, Țiriac Auto va mai expune și o gamă de automobile rulate, ce vor beneficia de prețuri speciale pe toată durata SAB. În plus, vizitatorii salonului vor putea beneficia și de pachete de revizii la prețuri speciale, precum și de promoții la service.

Pe lângă mărcile din portofoliul Țiriac Auto, vizitatorii mai pot admira și modele de la Honda, precum noul Civic, Volvo, cu S90, Suzuki, care expune în premieră națională noul Ignis, toată gama de vehicule hibride de la Toyota, dar și automobile Citroen, Fiat, Jeep sau Alfa Romeo.

Prețul unui bilet de intrare la SAB Spring Edition 2017 este de 20 de lei.

Categorii: gauto

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.