A trecut ceva timp de la zvonurile legate de un magazin oficial al Xiaomi în România. Uite că în cele din urmă a ajuns și momentul în care avem informațiile complete pentru primul Mi Store din țara noastră.

Black Tech este distribuitorul autorizat al Xiaomi în România, ei se află în spatele acestui prim shop fizic al brandului chinez de pe plan local.

Ce știm despre primul Mi Store din București?

  1. Suprafață – 200 mp;
  2. Localizare – Mega Mall (Bulevardul Pierre de Coubertin 3 – 5, nivelul 1);
  3. Investiție – 250.000 de euro.

Când are loc evenimentul de lansare și ce surprize au pregătit?

Inaugurarea magazinului are loc pe 20 aprilie, de la 14.00. Participanți vor beneficia de prețuri speciale și promoții inedite, 150 de fani vor primi cadouri, iar marele premiu este un Xiaomi Mi Mix 3.

Este primul magazin, iar altele urmează a fi deschise în viitor.

Produsele brandului chinez se vând în peste 80 de țări, iar clientul de Xiaomi este pasionat de telefoane mobile, gadgeturi și produse din categoria smart home, cei ce își doresc dispozitive high-tech cu raport preț / calitate foarte bun.

O să fiu prezent la evenimentul de deschidere și este o oportunitate să socializăm și să discutăm despre cele mai noi smartphone-uri de la Xiaomi cu ele în față. :)

Detalii despre Mi Store sunt oferite în mod constant pe pagina oficială de Facebook întreținută de către Black Tech.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.