Arhiva

Topul este unul personal și nu se bazează pe cine știe ce statistici. Sper să vă placă ce am ales să vă prezint. Bineînțeles că am inclus unele devenite clasice. Norocul meu că am avut o tabletă Dell Streak – ecran de 5 inch – și astfel nu au fost probleme în ce privește compatibilitate. Dell Streak ca și putere oferită este aproape similar cu Galaxy S și Galaxy Tab. Sunt sigur că pe LG Optimus One nu ar fi rulate toate și tocmai de aceea este recomandat dacă vă cumpărați un telefon cu Android să fie unul din segmentul superior.

1. Angry Birds – un joc ce nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare. A fost portat și pe iOS, Symbian și urmează din luna mai și Windows Phone 7. Este simplu ca idee, dar pentru a trece anumite nivele este nevoie și de puțină strategie.

2. Angry Birds Seasons – o continuare reușită a Angry Birds. Acum este legată de Paște și cu iepurașul de rigoare.

3. Angry Birds Rio – păsările trebuiesc eliberate și sunt disponibile nivelurile pe  două luni: martie și aprilie. În fiecare lună un nou set de nivele va putea fi jucat. Fundalul muzical este cel mai plăcut, mai ales atunci când navighezi prin meniu.

4. Tank Hero – ai nevoie de puțină îndemnare ca să distrugi tancurile adverse și să scapi nevătamt spre a merge la levelul următor. Grafica nu este cine știe ce, dar te atrage game play-ul.

5. Crazy Snowboard – un joc de sport descoperit recent. De aceea nici nu m-am descurcat prea bine în clip. Se învață repede și acum după ce l-am deprins fac adevărate giumbușlucuri pe placa virtuală.

6. Poll Master Pro – una dintre cele mai bine pus la punct aplicații gratuite de biliard din Market. Ca și jocul de mai sus este o descoperire recentă. Primul hoc a și fost filmat. Spre final m-am prins cum funcționează tacul și direcțiile în care să tragi.

7. Football Kicks – trebuie să dai goluri din lovituri libere care se vor transforma în puncte, iar punctele la rândul lor în bonusuri din joc. Sunt mai multe opțiuni: peste un zid și cu 5 ratări maxim, contratimp – în 60 de secunde să punctezi cât mai mult sau la prima greșeală se încheie sesiunea de joc.

8. Bonsai Blast – un fel de Zuma pe platforma Android.

9. Raging Thunder 2 – este inferior unor jocuri precum Asphalt 5 HD, dar are atuul de a fi gratuit.

10. Al 10 joc va fi unul recomadat de voi. :)

Categorii: arhiva

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Allview X4 Soul, Samsung GALAXY Tab S2 8.0, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Blu3

  Sunt foarte interesante Wheelz Lite, Traffic Control, AirAtack, YooNinja si Duck Hunter.

 • O să le încerc și eu ca să văd despre ce este vorba și voi selecta unul din ele ca să fie pe locul 10 în top. :)

 • Pingback: Dell Streak - cea mai portabila tableta - Gadget.ro - Hi-Tech Lifestyle()

 • Puma_cool_2009

  Am si eu o problema . ca sa paot sa descarc orice joc trebuie sa fiu’ logat pe android market da? si ma locgheaza cu ,contul Google. Dar cand dau pe Instalare imi spune ca nu este nicun dispozitiv conectat …Cum fac ca sa pot sa descarc/instalez de pe android market? va rog care ma poate ajuta

  • ade

   sa ai net, daca nu ai net sau nu esti conectat la vre-un wi-fi iti arata ca nu e niciun dispozitiv conectat. Peace!

 • eveline

  puma_cool_2009….trebuie sa te conectezi la internet mai intai…si eu zic ca birzzle e cel mai tare

 • Hudsfsfhb

  fruit ninja

 • Pirau Alex

  pe samsung galaxy s plus merg?

  • Emanuelluputan

   da

 • gigi

  pe galaxy s3 merg toate?

  • gaby

   tu gandesti? e ca si cum sar fi facut jocuri care nu merge pe nici un telefon.. fiind cel mai performant android la momentu actual

 • PRAF!

  Lasate de facut reclame esti PRAF!

 • Bogdan

  pe samsung galaxy note 2 merg?