În perioada imediat următoare ar trebui ca în țara noastră să debuteze câteva telefoane mobile pe care le consider de-a dreptul interesante. 

3. HTC U11 Plus;

Îl vom găsi în țara noastră până la mijlocul lui decembrie 2017, iar costul se va situa în jurul a 3400 – 3600 lei. L-aș putea considera o alternativă la Google Pixel 2 XL ce nu-l vom vedea importat în România – șanse infime ca Google & LG să-l aducă într-o piață emergentă precum cea locală (prețul lui Pixel 2 XL în Europa este uriaș, chiar și pe lângă cât costă HTC U11 Plus).

HTC U11 Plus iese în evidență prin Android-ul ce funcționează impecabil, difuzoarele stereo, prin bateria de 3930 mAh, conectivitatea de top, prin una dintre cele mai bune camere foto și video.

2. LG V30;

Este unul dintre cele mai așteptate telefoane mobile din categoria premium. A debutat la IFA Berlin 2017 și îmi aduc aminte de feedback-ul primit și în rândul comentariilor de pe site, dar și în social media. LG nu este în stare să beneficieze de acest val pozitiv și lansarea s-a lăsat așteptat.

S-ar putea să-l vedem prins până la sfârșit de an în magazinele online și în oferta operatorilor de telecomunicații sau se lasă așteptat până în primul trimestru din 2018 când atenția deja se mută spre LG G7, Samsung GALAXY S9 și S9 Plus etc.

LG V30 aduce un ecran P-OLED, multe facilități pe partea de materiale video – îl transformă într-un smartphone destinat videografilor sau vloggerilor, prin rezultate notabile înregistrate de camera duală.

1. Xiaomi Mi Mix 2;

Îl găsiți și acum în magazinele online autohtone, dar cât de curând ar trebui să-l vedem listat pe canal oficial la un cost în jurul a 499 euro / aprox. 2320 lei.

Cei ce merg pe mâna lui Xiaomi Mi Mix 2 pun designul pe primul loc, smartphone-ul companiei chineze arată într-un mare fel și specificațiile hardware le consider a fi excelente pentru prețul afișat (display cu aspect 18:9 și raport display / corp de peste 80%, procesor Qualcomm Snapdragon 835 cu 6 sau 8 GB RAM, 64 sau 128 GB spațiu de stocare, cameră de 12 Megapixeli cu OIS, baterie de 3400 mAh).

Specificațiile pentru cele trei terminale sunt compilate în tabel.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.