Accesorii inteligente

TP-Link este pe val, iar compania chineză încearcă să atace și alte segmente-cheie pe lângă domeniul principal de activitate – routere Wi-Fi. 

TP-Link HS110 – priză ce poate fi controlată cu ajutorul smartphone-ului printr-o aplicație dedicată numită Kasa. Orice dispozitiv conectat la respectiva priză poate fi oprit sau pornit, aduce o monitorizare a consumului de energie. HS110 are și compatibilitate cu Amazon Echo (control vocal pentru priza TP-Link).

Prețul recomandat – 149 lei.

TP-Link Groovi Ripple – boxă portabilă cu putere de 4W RMS, acumulator integrat de 750 mAh ce ar oferi autonomie de până la 4 ore, iar prin portul microUSB se încarcă în aproximativ 2 ore. Dispune de bluetooth 4.0, mâner de cauciuc ce ajută la partea de portabilitate.

TP-Link-Groovi-Ripple

Cost de comercializare – 199 lei.

TP-Link a adus în țara noastră și un router compatibil cu tehnologia 4G atât pe FDD cât și pe TDD.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.