Diverse

Tronsmart este o compania ce a fost creată în anul 2013 şi are sediul central în Shenzen, China (un fel de Silicon Valley al asiaticilor). Aceasta produce o gamă variată de device-uri, de la diverse accesorii, până la TV Box-uri, căşti sau boxe bluetooth.

Unul dintre cele mai interesante produse ale sale este boxa bluetooth Tronsmart Element T2. Aceasta dispune de certificare IPX56 ce garantează rezistenţa la apă şi praf, două difuzoare de 10W cu bass ridicat, o autonomie de până la 12 ore, dimensiuni reduse: 142 mm x 70 mm x 46 mm şi o greutate de 395 grame.

Boxa mai include conectivitate bluetooth 4.2 cu consum redus de energie, jack audio de 3.5 mm, port microUSB, suport pentru card microSD, tehnologia True Wireless Stereo pentru utilizarea a două boxe simultan şi este compatibilă cu sistemele de operare Android şi iOS. Preţul său este de 26.99 dolari în oferta retailerului geekbuying.com.

Dacă vă doriţi mai multe produse Tronsmart, zilele acestea geekbuying.com organizează o sesiune de reduceri pentru o gamă largă de produse. Iată câteva exemple:

Tronsmart C24 încărcător auto cu 2 porturi USB 2.0 – 3.99 dolari;

Tronsmart JAZZ Mini boxă portabilă bluetooth cu control touchscreen – 19.99 dolari;

Tronsmart 60W încărcător de birou cu 4 porturi USB şi 1 lightning – 24.99 dolari.

Categorii: diverse

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.