Diverse

Tronsmart este o compania ce a fost creată în anul 2013 şi are sediul central în Shenzen, China (un fel de Silicon Valley al asiaticilor). Aceasta produce o gamă variată de device-uri, de la diverse accesorii, până la TV Box-uri, căşti sau boxe bluetooth.

Compania asiatică organizează zilele acestea împreună cu retailerul geekbuying.com campania promoţională “Tronsmart Brand Sale”. Aceasta include foarte multe gadget-uri utile cu preţuri ce pornesc de la 1.88 dolari. Iată câteva exemple:

Tronsmart 42W încărcător auto cu porturi USB şi lightning – 9.99 dolari;

Tronsmart Element T1 boxă portabilă cu bluetooth şi baterie de 1700 mAh ce promite o autonomie de aproximativ 10 ore – 25.99 dolari;

Tronsmart Encore S5 căşti wireless cu microfon încorporat şi rezistenţă la apă – 32.99 dolari;

Tronsmart 60W încărcător de birou cu 4 porturi USB şi 1 lightning – 26.99 dolari.

Întreaga ofertă o puteţi găsi pe geekbuying.com.

Categorii: diverse

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Interesant !

 • emiluși

  Nu am cumpărat niciodată nimic de la Tronsmart ăștia,in schimb sun fan aukey,blitzwolf,orico ;) ultima achizitie care cred ca merita banii pe deplin este un incarcator cu 30$…

 • emiluși
 • pgt308

  Super ofertă

 • Vio

  Am avut casti de la ei, cumparate din RO, calitate era buna, pretul insa foarte mare. Dupa ce am pierdut vreo doua pe care am dat 220 RON bucata, am cumparat no-name-uri de pe eBay cu 20 RON bucata. Calitatea a scazut cu maxim 20%.