Accesorii inteligente

Am observat prin București din ce în ce mai multe persoane ce folosesc o trotinetă electrică în rolul de mijloc de locomoție. Adevăratul este că avem o capitală cu adevărat aglomerată la nivel de transport și orice soluție în a scăpa de trafic este de luat în calcul. 

Avantajul unei trotinete electrice față de o bicicletă electrică?

  1. Prețul mai așezat – bicicletele electrice sunt mai scumpe, de aprox. 2 ori peste o trotinetă cu baterii;
  2. Dimensiunile compacte – mai ușor de dus la birou, locul de muncă. O strângi mai ușor și te urci în autobuz, metrou, taxi etc (în funcție de diferitele scenarii și situații întâlnite în utilizarea de zi cu zi).

Am remarcat că se mișcă și destul de rapid, la nivelul unei biciclete convenționale pedalată cu aplomb.

Una dintre soluțiile de trotinetă electrică aflate la îndemână se numește Xiaomi M365 și o găsiți cu un discount apreciabil în oferta unui magazin online chinezesc.

Xiaomi M365 – 539.99 dolari și cu codul LSRXMS170 se aplică un discount de 170 dolari, iar prețul ajunge la 369.99 dolari = aprox. 1440 lei. Precizare importantă – Tarifele vamale sunt plătite de către TomTop (în mai multe țări europene, inclusiv România).

M365 are certificare IP54 în ce privește contactul cu picăturile de apă, autonomie de 30 km și viteză maximă de 25km/h, cântărește 10kg. Bateria se încarcă de la 0 – 100% în aprox. 5 ore.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.