Telefoane Mobile

Producătorul chinez Ulefone lucrează la un nou smartphone mid-range cu tehnologii actuale şi utile. Telefonul se va numi Ulefone T3 Pro, iar din primele informaţii aflăm că acest device va integra o tehnologie de deblocare facială 3D.

Spre deosebire de deblocarea facială clasică (2D) prezentă pe foarte multe terminale de buget, tehnologia prezentă pe Ulefone T3 Pro va oferi un plus de siguranţă, precizie şi rapiditate. Deblocarea facială 3D va debloca smartphone-ul doar în prezenţa utilizatorului şi nu va putea fi păcălită de desene, măşti sau alte elemente asemănătoare.

Ulefone T3 Pro va fi ajutat şi de un preţ foarte competitiv, producătorul chinez susţinând că telefonul va avea un mare plus din acest punct de vedere. Mai multe detalii despre smartphone-urile Ulefone puteţi găsi pe ulefone.com.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.