Telefoane Mobile

Contrabanda cu device-urile producătorului american este în floare în întreaga lume, însă în China aceasta a luat amploare extraordinară în ultima perioadă. Ultima peripeţie vine din portul Futian, port aflat la graniţa dintre Hong Kong şi China. Un cetăţean chinez a fost prins de vameşi încercând să treacă graniţa cu 94 de iPhone-uri lipite perfect de corp.

La primele verificări omul nu a atras atenţia, însă vameşilor chinezi li s-a părut suspect faptul că deşi nu avea bagaj cu el, contrabandistul mergea foarte greu. Vameşii i-au cerut omului să treacă printr-un detector de metale şi acolo a apărut surpriza: 94 de iPhone-uri 5S şi 6 lipite aproape perfect de corpul chinezului. Valoarea smartphone-urilor găsite este de aproximativ 50.000 de dolari.

Chiar dacă norocul nu a fost de partea sa de data aceasta, ideea chinezului pot spune că a fost mai mult decât îndrăzneaţă.

chinez cu 94 iphone-uri furate.2

Sursa: Independent.co.uk

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.