Telefoane Mobile

Dacă la început ne-am mirat, acum nu mai surprinde pe nimeni ca un telefon de top să coste peste 1000 de dolari. Atât timp cât se vând şi la acest preţ, de ce nu ?

Totuşi, directorul Xiaomi India, Manu Kumar Jain, a declarat că la momentul actual nicio tehnologie nu justifică un preţ mai mare de 699 dolari pentru un telefon inteligent produs de compania chineză.

Ştim deja că Xiaomi merge cu un profit minim în zona hardware, unele surse suţinând chiar că limita maximă acceptată de conducerea companiei ar fi de 5%. Procentul nu este unul surprinzător, mai ales când vedem exemple precum Xiaomi Pocophone F1, smartphone cu componente de top la preţ de mid-range.

Strategia Xiaomi la momentul actual funcţionează foarte bine, însă nici companiile care au preţuri la device-uri de peste 1000 de dolari nu o duc rău.

Sursa: wccftech.com
Categorii: xiaomi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.