Diverse

Fotografiile tip selfie au devenit o banalitate pe reţelele de socializare, iar unii sunt în stare de orice pentru a obţine un selfie care să atragă miile de aprecieri. Acelaşi lucru l-a încercat şi o vizitatoare a galeriei de artă 14th Factory din Los Angeles atunci când a încercat să obţină cel mai bun unghi.

Aceasta s-a aşezat într-o poziţie dificilă fără a avea prea mult echilibru, iar într-un moment de neatenţie a dărâmat un piedestal care aflându-se foarte aproape de un altul, a creat un efect de domino ce a dus la dărâmarea a 10 astfel de piedestaluri pe care se aflau sculpturi foarte preţioase produse din aur şi marmură.

Din cele 10 sculpturi în formă de coroană, 3 au fost distruse în totalitate, iar restul vor putea fi reparate cu costuri semnificative. Conform galeriei de artă paguba produsă de banalul selfie se ridică la aproximativ 200.000 dolari, însă se pare că toate sculpturile erau asigurate (noroc pentru vizitatoarea problemă).

Evenimentul are loc la secunda 13 şi se poate vedea undeva în dreapta sus a filmării:

Sursa: theguardian.com
Categorii: diverse
Tag-uri:

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Victor N.

  Sunt doar niște obiecte, indiferent de valoarea lor. Din păcate sunt oameni care și-au pierdut viata încercând sa facă un selfie cât mai inedit.

 • Pingback: Un selfie făcut la momentul nepotrivit a provocat o pagubă de 200.000 dolari - Stiri ultima ora, stiri online()

 • cutienoua

  Art is overpriced

 • Marian

  Mie mi se pare ca ea cade din picioare, nu ca ar face un selfie :)))

 • Innoxius

  Se pare ca galeria de arta avea nevoie de bani cash. Cum sa lasi piedestalul neprins de podea cand ai valorile alea? Putea si un copil sa le rastoarne. Sau sa i se faca rau unui batran. Cred ca le-a luat mult timp pana au aranjat dominoul ala.

  • Cosmin Vladu

   Copii n-au simtul artei iar batranii cu bani stau prin croaziere, risc mimin pentru cele doua categorii. :)

 • Tudor P.

  De fapt eu vad o mare prostie din partea organizatorilor. Cred ca acele piedestaluri cadeau si daca se facea curent in incapere.

 • Constantin

  Orice obict de ata dintr-o galerie sau dintr-un muzeu este in mod obligatoriu asigurat, asa ca nu a pierdut nimeni nici un ban. Cazurile in care vizitatorii distrug din neatentie opere de arta sunt tot mai frcvente. Prin primavara acestui an, daca imi amintesc bine, un copil a distrus o statueta dintr-un muzeu, dezechilibrandu-se si cazand peste ea.