Telefoane Mobile

Vernee Active este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri rugged anunțate în 2017. A intrat în etapa de precomandă la 279.99 dolari și cred că merită a fi pus lângă un alt terminal rugged cu specificații mid-range: Cat S60 (2600 lei la eMAG). 

Mai întâi, să vedem care sunt specificațiile hardware:

Singurul punct PRO al lui Cat S60 este dat de camera termană FLIR ce-i conferă un element distinctiv. Acum nu știu și cât de util. Presupun că mai mult pentru un geek în ale construcțiilor, cei ce doresc un dispozitiv profesional se orientează spre un accesoriu de gen.

Vernee Active pe de altă parte nici nu are un design butucănos, pare mai degrabă un smartphone clasic cu o structură ușor rigidizată spre a prinde normele IP68. Este și unul dintre puținele telefoane mobile rugged ce nu face compromisuri în ce privește datele hardware (procesor mid-range, multă memorie RAM, spațiu de stocare din plin, display cu rezoluție FHD etc).

Îl găsiți la 279.99 dolari pe Aliexpress.

Mai multe detalii în materialul video:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.