Telefoane Mobile

Meizu ZERO a lansat o nouă modă, cea a smartphone-urilor fără porturi şi butoane. La câteva ore distanţă de la prezentarea sa, un alt producător chinez iese în evidenţă cu ceva similar: Vivo Apex 2019. Chiar dacă şi în acest caz vorbim de un prototip, intenţiile Vivo sugerează o lansare comercială undeva prin toamna acestui an.

Vivo Apex 2019 este un Meizu ZERO mai evoluat, mai elegant, mai captivant. Device-ul Vivo vine cu explicaţii similare de înlocuire a porturilor şi butoanelor (scanner de amprente integrat în display, senzori laterali, sistem piezoelectric pentru convorbiri, tehnologie Sound on Display etc.) cu o singură excepţie: bateria se încarcă prin intermediul unui port magnetic denumit MagPort.

Specificaţiile hardware sunt superioare, iar aici aş evidenţia procesorul Qualcomm Snapdragon 855 de tip octa-core, 12 GB RAM, 256 / 512 GB spaţiu de stocare, ecranul AMOLED de 6.39 inci, suportul pentru conectivitate 5G, camera foto duală 12 + 13 Megpixeli şi cititorul de amprentă prezent pe întreaga suprafaţă a display-ului.

Interesant este că Vivo Apex 2019 nu are cameră frontală, astfel că pentru fotografiile tip selfie va trebui să întoarceţi device-ul pentru a folosi spatele cu efect de oglindă.

Vivo Apex 2019 va fi prezent la standul Vivo din cadrul MWC Barcelona 2019.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.