Telefoane Mobile

Avem un chestionar pentru cel mai bun smartphone din 2016, dar cred că discuția merită a fi centrat și în altă direcție. În sensul în care fiecare producător are o întreagă gamă, iar respectul față de client trebuie punctat și din prisma serviciilor de postvânzare (garanție, suport software etc), raportul preț / specificații, ofertele practicate de-a lungul anului ș.a.m.d. 

Mai sunt și alte elemente de luat în calcul: cum se comportă telefoanele low-cost ale companiei respective, cât de fiabile sunt în timp ca întreagă gamă etc.

Trebuie să specific că am ales companiile ce importă telefoane pe canal oficial în țara noastră, am exclus companiile chinezești ce ajung prin intermediar. Am ales să introduc în listă și brandurile românești ce mizează pe rețeta ODM.

Chestionarul face parte din suita ce va fi reunită sub denumirea: Premiile Cititorilor Gadget.ro pe 2016. Votarea se desfășoară până pe 19 decembrie.

Chestionar pentru cel mai bun producător de telefoane mobile în 2016;

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.