Accesorii inteligente

Huami este unul dintre partenerii globali ai celor de la Xiaomi în segmentul ceasurilor inteligente. Deoarece respectă nişte standarde de calitate destul de stricte, Huami îşi poate comercializa la nivel global device-urile sub brandul Xiaomi.

Poate cea mai cunoscută serie de smartwatch-uri a producătorului chinez este Huami Amazfit. Aceasta include mai multe modele, iar trei dintre acestea se află în promoţie la un retailer chinez:

Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite Version cu certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf, GPS, Glonass, senzor pentru măsurarea pulsului şi o autonomie de până la 45 de zile – 63.99 dolari după utilizarea codului QAFVOYPR cu livrare din depozitul italian;

Xiaomi Huami Amazfit Stratos cu certificare 5ATM pentru scufundări în apă, GPS, Glonass, display HD cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli, autonomie de până la 5 zile şi aplicaţie dedicată – 166.99 dolari după utilizarea codului QAFVOYPR cu livrare din depozitul italian;

Xiaomi Huami Amazfit Verge 3 cu ecran AMOLED de 1.3 inci, 11 moduri sportive, GPS, Glonass, până la 5 zile autonomie, senzor pentru măsurarea pulsului şi Amazfit OS – 156.99 dolari fără TVA după aplicarea codului QAFVOYPR.

Mai multe detalii despre cele trei smartwatch-uri găsiţi în campania dedicată de pe geekbuying.com.

Categorii: xiaomi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.