Telefoane Mobile

Într-o mişcare suprinzătoare, Xiaomi a anunţat că pe 20 februarie va lansa noul său flagship: Xiaomi Mi 9. Să fie oare o simplă coincidenţă această prezentare simultană cu seria Samsung GALAXY S10 ?

Xiaomi Mi 9 va integra un ansamblu foto format din 3 senzori (48 megapixeli + 13 megapixeli + 16 megapixeli), primul senzor având un cerc colorat în jurul său (rămâne de văzut dacă acesta are vreun rol). Telefonul va dispune de un display generos cu breton tip picătură de apă şi de o construcţie sticlă + metal.

La capitolul hardware se preconizează că Xiaomi Mi 9 va fi echipat cu cel mai nou şi mai puternic procesor Qualcomm, Snapdragon 855, ecran de 6.4 inci cu rezoluţie FullHD+, minim 6 GB RAM, minim 128 GB spaţiu de stocare şi o bateria de 3500 mAh cu încărcare rapidă la 27W. Smartphone-ul va veni cu MIUI 10 bazat pe Android 9.0 Pie şi va fi disponibil încă de la început într-o versiune globală.

Preţul de plecare pentru viitorul flagship Xiaomi ar urma să fie de aproximativ 380 euro (undeva la 1800 lei).

Sursa: gsmarena.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.