Software

Veste bună pentru cei ce-l folosesc pe Xiaomi Mi A1, smartphone-ul de tip best-buy cu Android One ce ajunge pe canal oficial și în țara noastră. A primit update la Android 8.0 Oreo, așa cum Xiaomi a promis că-l va aduce în etapa finală până la sfârșit de an. 

Update-ul sosește OTA și are 1107.4 MB. Aduce Android 8.0 Oreo în mod nativ, fără modificări la nivel de interfață grafică. Detalii găsiți și pe link-ul din descriere. Acum nu știu dacă aveți tragere de inimă ca în prag de sărbătoare să flash-uiți ROM-ul de pe  Mi A1.

Android 8.0 Oreo aduce încărcare rapidă pentru Xiaomi Mi A1 + elementele deja cunoscute pentru acest software (modul Picture-in-Picture, Auto Fill pentru aplicații, notificări îmbunătățite etc).

Xiaomi Mi A1 îl găsiți în oferta magazinelor autohtone cu preț în jurul a 1000 lei.

Sursa: MIUI.com
Categorii: software

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.