Accesorii inteligente

Xiaomi Mi Band este brățara inteligentă cu cel mai bun raport preț / beneficii aduse către utilizator. O folosesc de o bună perioadă de timp, iar autonomia de peste 30 de zile, rezistența la contactul cu apa, dar și modul în care monitorizează activitatea de peste zi o transformă într-un gadget de tip best-buy. 

Între timp, Xiaomi a prezentat o versiune denumită Mi Band 1S  ce integrează și un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac. Pe 10 mai trebuia să fie anunțată Mi Band 2, dar lansarea a fost amânată cu 1 lună. Cauza întârzierii fiind reprezentată de problemele întâmpinate de Mi Band 2 pe linia de fabricație.

Care sunt noutățile aduse de Mi Band 2 din datele ajunse în spațiul online?

  • display ce afișează ora, dar presupun că acolo sunt aduse și detalii legate de activitățile derulate peste zi (număr de pași, caloriile arse etc);
  • control fizic lângă display-ul smartband-ului.

Acestea ar fi primele detalii pentru Mi Band 2. Presupun că autonomia de peste 30 de zile o să devină amintire în contextul folosirii unui display allways-on. Prețul va fi ceva mai mare, dar mă aștept să nu treacă de pragul a 30 – 50 dolari pe piața chineză.

Mai multe detalii din momentul în care Xiaomi face lansarea oficială pentru noua sa brățară inteligentă.

Sursa: GizChina.com

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.