Telefoane Mobile

Începutul de 2019 s-ar putea să ne aducă din partea Xiaomi o nouă serie de smartphone-uri de buget. Trei device-uri au fost certificate în China de către autoritatea China Compulsory Certification (3C) sub numele de cod M1901F7E, M1901F7T şi M1901F7C.

Ţinând cont că numele de cod ale telefoanelor din seria Redmi 6 încep cu M18, este aproape sigur că cele trei terminale certificate de curând în China vor face parte din seria Redmi 7. Dacă ar fi să continuăm tradiţia, smartphone-urile ar urma să se numească Xiaomi Redmi 7A, Redmi 7 şi Redmi 7 Pro.

Nu avem încă informaţii hardware sau software despre cele trei device-uri, însă în certificarea primită de la autoritatea chineză se specifică faptul că toate au încărcare la 5V şi 2A (una standard) şi oferă suport pentru conectivitate 4G LTE.

Seria Redmi este cea mai ieftină din portofoliul producătorului chinez, însă chiar şi aşa este una dintre cele mai reuşite serii de smartphone-uri de buget din lume. Interfaţa proprie MIUI se mişcă fluent chiar şi pe aceste telefoane de aproximativ 100 – 150 dolari.

Sursa: gsmarena.com
Categorii: xiaomi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.