Software

Probleme pentru cel mai apreciat smartphone din programul Android One, Xiaomi este nevoit să suspende procesul de update la Android 8.0 Oreo pentru Mi A1. 

Care sunt problemele?

  • bateria se consumă în ritm alert, mai ales când bluetooth-ul este pornit;
  • unele aplicații nu mai pornesc, printre acestea și aplicații cu adevărat importante: camera foto, aplicații recente, centrul de pornire al apelurilor / dialer app.

Nu este bine deloc și asta arată că Xiaomi nu și-a făcut temele așa cum trebuie. Până la urmă vorbim de portarea Android 8.0 Oreo în stadiu nativ, fără modificări la nivel de interfață grafică etc.

Update-ul urmează a fi reluat în…, următoarele săptămâni (așa poate fi rezumat mesajul laconic al Xiaomi India).

Mi A1 îl găsiți pe canal oficial și în țara noastră cu un preț în jurul a 1000 de lei. Dacă primiți notificare de update, mai bine îl lăsați în așteptare. Aveți Mi A1, ați făcut update? Feedback-ul vostru pe acest subiect ar fi cu adevărat util, să descoperim împreună dacă este dracul chiar atât de negru.

Sursa: GSMarena.com
Categorii: android

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.