Arhiva

Dacă aveţi cont pe YouTube şi îl şi folosiţi ştiţi că până mai ieri era o limită pentru uploadul clipurilor şi anume de 10 minute. Ce era peste această valoare nu putea fi uploadat. Ca să ai peste 10 minute trebuia să ai un statut special – de partener.

Un post pe blogul oficial anunţă că acum valoarea a fost crescută la 15 minute. Nu pare mult dar până la urmă este cu 50% peste ceea ce se oferă în prezent.
Limita nu este nedefinită din două considerente:
– spaţiul pe servere dar la Google în timp se poate rezolva;
– copyright-ul – mulţi useri preferau să urce filme întregi. Acum softurile ce elimină conţinutul neadecvat sunt puse la punct şi funcţionează în timp rapid. YouTube este la înţelegere cu peste 1000 de parteneri world wide şi majoritatea studio-urilor din SUA în ce priveşte protejarea drepturilor de autor.
Săptămânile trecute au pus la cale şi primul lor editor video integrat în cunoscutul site de videosharing. Aşa că numai surprize plăcute de la Google.

Click pe imagine pentru a o mări
Categorii: arhiva

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.