Diverse

În anul 1970 senatorul american Gaylord Nelson a promovat pentru prima oară data de 22 aprilie ca fiind Ziua Pâmântului, iar în 2009 Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a declarat această dată ca fiind ziua oficială a planetei Pâmânt.

Pentru a onora această zi importantă, gearbest.com a lansat campania “Celebrate Earth Day” prin intermediul căreia oferă cadouri garantate la orice comandă (până în 100 dolari coduri de reducere, iar la peste 100 dolari un produs gratuit din următoarea listă: cablu HDMI, cub magic, căşti AWEI, adaptor 3 în 1 pentru telefoane Pofan, smartphone-ul Vernee Apollo X sau tableta Cube iwork1x), dar şi reduceri de preţ consistente pentru o gamă variată de produse.

Am selectat pentru voi 3 astfel de reduceri interesante, iar întreaga campanie o puteţi accesa prin intermediul acestui link.

Aparat de măsurat tensiunea şi pulsul – 10.99 dolari / 47 lei fără TVA (link de achiziţie);

Tableta Cube iwork1x de tipul 2 în 1 cu ecran de 11.6 inci – 149.99 dolari / 640 lei fără TVA (link de achiziţie);

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 4A versiune globală – 93.99 dolari / 405 lei fără TVA după aplicarea codului R4AS (link de achiziţie).

Categorii: retail

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Rebelulll

  http://image.prntscr.com/image/13ab397e178c41808ec527821fa5203c.jpeg

  E o pacaleala… cand a fost OP3T +800$ ? Dar Xiaomi 4x si 4a + 250$ ?
  Nici chinezii nu mai sunt ce erau odata… zici ca i-au invadat romanii.

  • Cosmin Musat

   Come on …. Practica asta o au toate site-urile chinezesti de ani buni. Nu imi spune ca acum ai descoperit apa calda, cand ea iti curgea la robinet de o buna perioada de timp.

  • Rebelulll

   Nu neaparat.
   In urma cu vreo 2 ani (nu mai stiu cand v-am descoperit site-ul) dupa ce am studiat mult despre xiaomi, mi-au atras atentia si ceilalti producatori si doar aici am inceput sa vad review-uri la telefoane chinezesti (ciudat ca nu ati mai facut de foarte mult timp…. era un element important din activitatea voastra) :)
   Atunci din cate imi amintesc chiar mai erau oferte pe bune uneori.

  • ghebaur emil

   opt3 a fost si 409$ nu demult…

 • Pingback: Ziua Pâmântului vă aduce cadouri la orice comandă şi câteva reduceri de preţ excelente - Stiri ultima ora, stiri online()