Telefoane Mobile

ZTE a confirmat deja că urmaşul modelului de succes ZTE Axon 7 se va numi ZTE Axon 9 şi se va lansa cândva pe parcursul acestui an. Se pare că anunţul oficial nu este atât de îndepărtat, atât timp cât avem deja o listă de specificaţii destul de detaliată, cât şi imagini cu viitorul flagship (desigur, dacă acestea se vor dovedi a fi veridice).

Conform acestora, ZTE Axon 9 ar urma să integreze un ecran AMOLED de 6 inci cu rezoluţie QHD+ şi aspect 18:9, procesor Qualcomm Snapdragon 845, 4 / 6 GB RAM, 64 / 128 / 256 GB spaţiu de stocare, cameră foto duală 2 x 20 megapixeli, cameră frontală duală 2 x 13 megapixeli şi Android 8.0 Oreo stock.

Estetic vorbind, din imaginile apărute în China observăm un smartphone simplu, fără elemente care să îţi atragă atenţia, iar la capitorul curiozitate aş remarca tastele capacitive de la bază (destul de suspect pentru un device cu display 18:9) şi lipsa unui scanner de amprente fizic (probabil va fi integrat în display).

Preţul de plecare nu va fi mai mic de 550 dolari, decent aş putea spune pentru un flagship. Rămâne de văzut dacă toate aceste informaţii se vor confirma.

Sursa: androidhits.com
Categorii: zte
Tag-uri:

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.