Compania brașoveană și-a pus mari speranțe în Allview X4 Soul Infinity, un smartphone din categoria mid-range ce dorește să iasă în evidență prin designul său, dar și prin asistentul vocal în limba română, de ce nu și prin raportul preț / specificații, prin raportul display / corp, prin faptul că poți face upgrade hardware spre o versiune superioară.

Alături de Alex de la Mobilissimo mi-am dat cu părerea legată de X4 Soul Infinity în două episoade: aici și aici. Detalii legate de întreaga gamă aveți într-un articol separat. Sunt mai multe variante cu litere ce fac diferența și bineînțeles, specificații distincte:

  1. Allview X4 Soul Infinity L – 999 lei, procesor MediaTek quad-core, 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, cameră Sony de 13 Megapixeli și cameră frontală de 5 Megapixeli;
  2. Allview X4 Soul Infinity S – 1199 lei, procesor MediaTek octa-core, 3 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, cameră Sony de 13 Megapixeli și cameră frontală de 8 Megapixeli;
  3. Allview X4 Soul Infinity N – 1399 lei, procesor MediaTek octa-core, 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, cameră de 16 Megapixeli și cameră frontală de 8 Megapixeli;
  4. Allview X4 Soul Infinity Z – 1449 lei, procesor MediaTek octa-core, 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, cameră duală de 13 + 5 Megapixeli și cameră frontală de 8 Megapixeli.

L-am primit la review pe Allview X4 Soul Infinity N.

Review video

Specificații

Design

În pachet dați de smartphone, certificat de garanție și manual cu instrucțiuni de utilizare, cablu USB type-C – USB, căști de tip in-ear pe jack de 3.5 mm cu design similar cu ceea ce oferă Apple alături de iPhone-urile sale, încărcător ce alimentează la 5V / 2A. Căștile, cablul și încărcătorul sunt pe alb.

Allview X4 Soul Infinity N pot spune că iese în evidență prin designul său. Nu am găsit detalii exacte legate de raportul display / corp. Aș spune că raportul este de peste 75 – 77%, nu-l simți ca pe un smartphone cu diagonală de 5.7 inch, ci mai degrabă de 5.2 – 5.3 inch. Formatul display-ului de 18:9 îl aduce în linie cu trendul din 2017 (LG G6, Samsung GALAXY S8, Huawei Mate 10 Pro etc).

Logo-ul Allview se află în partea frontală, sub ecranul. Lipsesc tastele capacitive și s-a mers pe soluția touch buttons – controale configurabile după dorința clientului. Carcasa unibody este rigidizată de o structură metalică ce iese în evidență pe lateral. Spatele lui X4 Soul Infinity a fost îmbrăcat într-un plastic tratat special, imită sticlă. De fapt, îmi este și teamă ca nu cumva să mă înșel și de fapt să aducă sticlă. Știu de când am vorbit cu echipa Allview că mizează pe un plastic mai altfel. Amprentele nu ies chiar așa repede în evidență, cum se întâmplă pe sticlă și nici nu trebuie să-ți faci griji că o cădere pe spate a terminalului va duce la un eventual defect ce necesită un drum la service (cel mai probabil, la X4 Soul Infinity N se alege cu o zgârietură).

X4 Soul Infinity N este un smartphone elegant și bine construit, compact pentru dimensiunile ecranului și ușor de utilizat cu o singură mână, nu simți că ar aluneca la o utilizare ușor neatentă.

Ecran și sunet

IPS de 5.7 inch cu rezoluție 1440×720 pixeli și aspect 18:9, protejat cu sticlă Dragontrail Glass, 2.5D Incell cu laminare completă. Cred că s-a mers pe un ecran de proveniență Sharp, dar sunt la bursa zvonurilor în lipsa unui detaliu sosit pe canal oficial.

Ecranul aduce o luminozitate bună, unghi larg de vizualizare, culori plăcut fără a fi suprasaturate și un negru afișat destul de intens, de ai zice că ai de-a face cu un AMOLED. Aduce software-il MiraVision și sunt trei moduri: Standard, Vivid și un mod ce poate fi configurat de către client. Sunt multe funcții pe aici: filtru pentru lumina albastră, lumină adaptivă în funcție de mediul ambiant etc.

Rezoluția de 1440×720 pixeli îl ajută în a obține o autonomie mai bună din acumulatorul de 3000 mAh. Cred că o rezoluție mai mare, ar fi fost excelentă. Înțeleg că un panel cu 2160×1080 pixeli care să aducă și aspectul 18:9 costă mai mult și cumva ar fi ieșit din bugetul setat pentru acest terminal.

Sunetul cade în sarcina unui difuzor aflat la bază ( sunt două grile în jurul portului USB type-C, dar un singur speaker). Nu impresionează prin volum și nici prin nivelul de bass. Aș spune că avem un sound ușor metalic. Cu siguranță, nu vei pierde niciun apel. Jack-ul de 3.5 mm se află tot la bază, iar reglarea volumului se face din lateral dreapta. Căștile din pachet sunt de tip in-ear, cu design în genul a ceea ce aduce Apple lângă iPhone-urile sale de generație mai nouă. Aici se schimbă treaba în ce privește calitatea sunetului. Se aude puternic și cu mult bass, fără distorsiuni la nivel maxim. Căștile ce-l însoțesc pe X4 Soul Infinity N sunt de bună calitate și te scutesc de o achiziție separată. Mă bucur că nu au pus căști modeste în pachet.

Hardware, sistem de operare și aplicații

Folosește procesorul MediaTek 6750 cu 4 x ARM Cortex-A53 la 1.5 GHz și 4 x ARM Cortex-A53 la 1.0 GHz, arhitectură 64-bit, 4G cu viteze de până la 300 Mbps în download prin agregare de spectru ( TDD + FDD-LTE). Știe VoLTE și VoWiFi. Allview a adăugat maximul de memorie – 4 GB pe LPDDR3 la 667 MHz, 32 GB spațiu de stocare de tip eMMC 5.1 și slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB.

Informații relevate de CPU-Z;

Acceleratorul grafic este Mali-T860 cu două nuclee de procesare. Este un procesor ce se situează în segmentul de bază al categoriei mid-range.

Pentru utilizatorul de rând contează mai puțin specificațiile hardware, ci mai degrabă cum funcționează telefonul. Avantajul lui X4 Soul Infinity N este că merge pe soluția FastPass adusă și pe alte telefoane ale companiei brașovene, adică avem Android în stadiu nativ fără modificări la nivel de interfață grafică. Singura modificare din launcher-ul nativ este dată de modul prin care este accesat sertarul cu aplicații, fără swipe de la bază în sus ci printr-un control dedicat în colțul din dreapta. Lipsește interfața Allview ce împărțea notificările în plan superior și setările rapide prin accesare cu swipe de la bază.

Notificările și setările rapide le găsiți prin swipe din partea superioară. Interfața se vede clar că este Android Nougat fără modificări (setările propriu-zise, setările rapide, meniul de apelare etc).

Noutatea principală, elementul ce-l scoate în evidență este dat de asistentul vocal în limba română denumit Avi. În launcherul stoc îl găsiți într-o poziție centrală.

Ce știe să facă Avi?

 • apelează contacte;
 • trimite mesaje;
 • navighează spre o anumită destinație;
 • activarea sau dezactivarea a diverse setări ( pornește Wi-Fi, oprește bluetooth);
 • deschiderea unor aplicații (deschide camera foto și video, căutări pe Google);
 • setează alarma, află cum este vremea etc.

Este un feature interesant ce s-ar putea să cucerească o nișă. Cu siguranță, este o direcție în care Allview trebuie să meargă ca să țină pasul cu concurența sa. Mă aștept la o integrare și mai puternică în viitoarele generații + înțelegere a contextului, să fie mai mult față de ideea de asistent vocal.

Aplicații preinstalate pe Allview X4 Soul Infinity N;

Aplicații Google: Calendar, Chrome, Drive, Duo, Căutare Google, Play Music, Play Store, Hărți, Căutare vocală, Google Foto, YouTube.

Alte aplicații: Allview Selfcare, Bitdefender Antivirus, Calculator, Camera, Clock, Contacte, Descărcări, File Manager, radio FM, Mesaje, Muzică, Smart Eye Protection, Sound Recorder, Update OTA.

Putem spune că bloatware-ul este inexistent. Se mișcă fluent la nivel de interfață grafică și rulează mai toate jocurile și aplicațiile din Google Play, în condiții optime. Da, un procesor MediaTek de generație mai nouă ar fi întregit peisajul. Totuși, nu-l vei simți submotorizat.

Android Nougat pe X4 Soul Infinity N;

Performanță

Nu iese în evidență prin cine știe ce rezultate, dar în utilizarea de zi cu zi nu contează așa tare ce valori a scos în testele de benchmark.

Teste de benchmark rulate pe X4 Soul Infinity N;

Conectivitate

În afară de Wi-Fi ac nu prea-i lipsește nimic. Aduce 4G cu viteze de până la 300 Mbps în download prin agregare a două benzi de frecvență, 50 Mbps în upload. Știe atât FDD-LTE, cât și TDD-LTE (mă aștept la un moment dat să-l găsim listat pe X4 Soul Infinity N și în oferta Digi Mobil).

Aduce Wi-Fi în standardele b/g/n, dual-band pe 2.4 și 5 GHz, bluetooth 4.0. În partea superioară se află slotul pentru SIM și cardurile microSD, în lateral dreapta dați de power și reglarea volumului. La bază de portul USB type-C și speaker, dar și de jack-ul de 3.5 mm. În lateral stânga nu găsiți niciun element de conectivitate.

În SpeedTest pe Wi-Fi a obținut valori în jurul a 70 Mbps în download și upload. Sunt valori bune pentru un smartphone cu Wi-Fi n. Recunosc că mi-aș fi dorit să văd Wi-Fi ac, dar procesorul MediaTek 6750 nu dispune de un astfel de feature. Cititorul de amprentă funcționează ireproșabil și-l găsiți în spatele termoinalului, sub camera de 16 Megapixeli (ușor de accesat de către utilizator).

În apelurile de voce se descurcă impecabil, sunet clar și puternic, cu o voce bine individualizată. Apropo, oare cine mai vorbește la telefonul mobil în 2017? Bineînțeles, o glumă forțată. Suntem din ce în ce mai interesați de datele mobile și mai puțin de calitatea convorbirilor, alte elemente contează cu adevărat în alegerea unui smartphone.

Cameră foto și video

16 Megapixeli cu autofocus și dual-LED flash, cu un senzor ce se profilează puțin de tot dincolo de linia generală a carcasei spate (senzor protejat cu sticlă de safir). Camera frontală aduce 8 Megapixeli de tip FF (fixed focus).

Interfața camerei foto și video de pe X4 Soul Infinity N;

Știe HDR, Picture in Picture cu activare concomitentă a camerei principale și frontale, realizează fotografii panoramice etc.

Rezultatele le consider bune. Mai sunt momente în care încearcă să ardă fundalul și cumva supraexpune. Se descurcă în limitele clasei din care face parte, celelalte telefoane mid-range de la companii cu renune global se descurcă similar.

Fotografii realizate cu X4 Soul Infinity N (am prins o vreme urâtă, iar sfârșitul toamnei nu mai aduce cadre spectaculoase).

Autonomie

Bateria de 3000 mAh este ajutată de procesorul eficientizat în ce privește consumul de energie, dar și de rezoluția de 1440×720 pixeli. Trece testul unei zile de utilizare fără absolut nicio problemă, aș spune că se duce și spre 1.5 – 2 zile la utilizare medie spre moderată.

În testul Gadget.ro a obținut 7 ore și 6 minute (redare a playlistului Unboxing de pe canalul nostru de YouTube pe luminozitate setată la maxim și conexiune Wi-Fi), cu încărcătorul din pachet se încarcă de la 0 – 100% în 84 de minute.

Preț

Allview X4 Soul Infinity N – 1399 lei pe Allview.ro.

Concluzii

X4 Soul Infinity este un smartphone interesant. Are câteva elemente ce-l scot în evidență: raportul display / corp, designul ce punctează pozitiv, Android nemodificat, asistent vocal în limba română, posibilitate de upgrade hardware.

Nu trebuie să ne ascundem după deget și trebuie precizat că prețul este ceva cam mare. Înțeleg că avem un efort depus de compania brașoveană în ce privește designul (pe spatele său scrie – Designed în UE), asistentul vocal în română a necesitat o investiție la nivel de R&D.

Mi-aș fi dorit să văd un alt procesor, deși cu 6750 aș spune că se descurcă decent. Aș mai fi adăugat Wi-Fi ac și o cameră cu OIS, dar și un display cu rezoluție mare. Presupun că toate aceste elemente l-ar fi făcut mult mai scump.

Cred că X4 Soul Infinity N pe la 1100 – 1200 lei devine mai atractiv. Presupun că-l vom vedea la un cost cât mai bun de Black Friday sau prin decembrie 2017 / ianuarie 2018. Una peste alta, Allview face un pas important în concurența cu smartphone-urile mid-range de la companiile mari. Asta arată cât de mult au evoluat și brandurile mai mici din industrie.

PRO

 • compact pentru display-ul de 5.7 inch;
 • design plăcut, cu reflecții interesante în spate;
 • căști de bună calitate și sound bine calibrat pe jack-ul de 3.5 mm;
 • interfață fluentă și aerisită, Android în stadiu nativ;
 • rezultate bune ale camerei principale de 16 Megapixeli și camera pentru selfie-uri se descurcă bine spre foarte bine;
 • autonomie bună.

CONTRA

 • difuzor modest, sunet parcă prea metalic;
 • o rezoluție mai mare a display-ului ar fi fost binevenită (deși pe display-ul de 5.7 inch cu rezoluție 1440×720 pixeli nu se observă pixeli, puteți sta liniștiți din acest punct de vedere;
 • preț măricel.
 • Pingback: Allview X4 Soul Infinity N – review - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Lucas89

  Salut Emil!
  Ce model e ceasul de la mana ta?

  • Xiaomi Huami Amazfit. Îi fac review în această după-amiază. :)

  • catalin0303

   Perfect. Tocmai ma pregateam sa imi comand unul. Poate imi intorci decizia.:)

  • Ionut

   Nu o vei regreta. Mai ales ca la ultimul update au bagat 5 moduri de luminozitate, inloc de 3 – multi se plangeau de asta -, dar se vede impecabil in soare datorita tehnologiei (retroreflexiv) care il face sa se vada putin slabut pe întuneric total. Si ceea ce mai este genial, ei cu fiecare update au bagat chestii revolutionare sa zic asa: sa adaugi fete de ceas, poti sa iti faci tu fetele de ceas, sa exporti o activitate facuta cu gpsu ca un fisier si sa o vezi in google maps pe calculator, acum au bagat si nr de trepte urcate, cronometru…

  • catalin0303

   Acum am un LG Watch si m-am obisnuit cu notificarile din Android Wear. Sunt 50-50 decis sa il schimb cu un alt ceas mai sport. Amazfit-ul cum sta cu partea de notificari si cu controlul unui media player de pe telefon?

  • Ionut

   Poti pleca la alergat doar cu niste casti bluetooth is ceasul, are el memorie interna si player de muzica. Si notificarile merg, dar eu nu le tin deloc on, sunt fixat pe autonomie, nu vreau sa tin doua device-uri cu bluetooth-ul pornit

  • Ionut

   De ce il tii in mod AM/PM? Nu inteleg, eu urasc chestia asta, desi lucrez cu oameni din state si am de-a face cu asta 😬.

 • Voodoo

  Meanwhile, al meu Xperia Z3 cumparat la 450ron ( nu nou, doar ca nou ), scoate 60k in Antutu, 980 single/2500 multi in Geekbench si 10800 in Ice Storm Extreme. Cam absurd sa ceri 1400ron pe asa un telefon. Sa nu zic ca se gasesc telefoane net superioare in banii astia in magazin. Just Allview things…si denumirile astea…strasnice.

 • Goos

  E jalnic telefonul asta, si are un pret absolut nesimtit fata de ce ofera (1200 lei pt. 16GB de stocare?!).
  Procesoarele sunt foarte slabe (sunt entry-level, pentru telefoane de maxim 100$), ecranul nu e nici macar full-HD, iar spatiul de stocare nu trece de 32 GB (nici macar pt. varianta cea mai scumpa).
  In concluzie, Xiaomi sa traiasca (si sa vina si oficial in Romania) !

 • Rebelulll

  Cine accepta ideea acestui pret pentru modelul N, cred ca merita sa mai puna cei 50 lei pentru modelul Z, care vine cu, camera spate duala.
  PS: Raportul corp ecran, l-as aproxima undeva la 76-77%, care e foarte ok.

  • StelianSNK

   Ai dreptate, mai bine dai inca 50 de lei si il iei pe cel cu dual camera. Cu siguranta se va simti intre cele doua.

 • StelianSNK

  Este interesant telefon, mai ales asistentul vocal, intr-adevar in teste nu a scos scoruri foarte mare, dar consider ca e destul de ok si asa.

 • Adi

  Acum cand Xiaomi Mi5s Plus costa 199 dolari pe Banggood, ma intreb cine da 14 milioane, adica un pret aproape dublu pe acest telefon.

  • StelianSNK

   Pai majoritatea prefera sa ia un telefon cu garantie adevarata.

  • Adi

   Prefer doua Xiaomi din China decât un Allview cu garanție “advarata” in Romania.

  • emiluși

   eu prefer chiar si jumate de Xiaomi fără garanție in loc de Allview si nu sunt hater Allview ;)

  • Innoxius

   Defineste “garantie adevarata” in cazul Allview.

  • Greuceanu

   Șefu’,am și eu o curiozitate,am căutat numele pe care îl folosești pe Google și am observat că ai postat comentarii exclusiv(adică în totalitate) la articolele despre lansările noilor modele Allview.
   Poți să ne luminezi de ce?
   Alt subiect,brand etc nu te mai interesează ?

  • cutienoua

   Acum numai samsung sa aiba postaci platiti?!
   Apropo apple ai uitat sa imi trimiti cecul ! Lol

  • Greuceanu

   Emil nu a fost și nu este postac plătit! :D

  • Rebelulll
  • Innoxius

   Concluzia e că Android contribuie la poluare și efectul de seră 😀

  • George

   Iar Iphone-ul este utlizat in exclusivitate de indivizi ca Pomohaci sau Treistariu.

  • Rebelulll

   Hai sa nu fim rai :))
   Voiam doar sa vad ce zice @cutienoua:disqus :))

  • George

   Te-ar mira daca ar fi unul din baietii in camasa? :))

  • cutienoua

   Va e ciuda ca aratam mai sexi ! 😅
   Angry little boys on bike

  • cutienoua

   Apropo cand merg cu sotia la mall la hugo boss se mira ce haine colorate sunt la baieti zice ca pt ele nu au asa culori
   Oricum eu mi-am invatat lectia si iau in special pe negru poate doar un tuseu cu rosu ceva
   Mi-as dori doar sa nu mai fie asa de scumpe, ca idee am dat pe un trening complet 400$ la hugo boss iar un tricou e 80$
   A, si astea cica erau preturi reduse

  • NBA

   https://uploads.disquscdn.com/images/71f3cd2132bda44d645cb94b8c4200256c8994bd093ff5243512ceabd1590ff2.jpg
   Tu și băiatul ăsta ce vă mai permiteți haine de acolo. 😆😄😉

  • cutienoua

   Asta e , fiecare ce poate
   Ca sa ajunga la second hand cineva trebuie sa le ia de la mall intai

  • NBA

   Era o glumă.
   Ști cine e “băiatul”?

  • cutienoua

   Nu , e din Ro?

  • NBA

   Dani Mocanu.
   Un search pe net îți că arăta cine e. Mare vedetă p-aici prin RO.

  • cutienoua

   Acum google o sa mi-l bage in playlist ca am ascultat in youtube!

  • koss_x_treeme

   Vezi ca sunt facute in Romania la Craiova. Am luat vreo 6 pulovere hugo boss de la fabrica. Am dat vreo mie de lei pe toate. (250 usd). Cand ajung in state in retail aceleasi modele se vand si cu 200-300 usd bucata ;).

  • cutienoua

   Stiu ca multe sunt facute in Ro
   ma bucur ,desi ideal ar fi sa producem sub branduri autohtone dar deja intru in politica

  • Rebelulll

   Apoi mergi si tu la h&m si ia cu 10$ , daca nu-ti convine pretul :))

  • cutienoua

   Daca ar avea materiale de calitate as lua
   Dar alea sunt de unica folosinta !

  • koss_x_treeme

   :)))) blasfemie !! ahaha

  • cutienoua

   Mircea Badea ce mobil are ca mereu se ia de iphone si samsung?
   Are allview cumva ?!

  • koss_x_treeme

   A avut ani la rand sony. Nu ma mai uit la el deci nu stiu ce are acum

  • xploratorul

   Badea chiar e soni.

  • Wise Guy

   Sony, dar si Note 4 si 5. In prezent, nu mai stiu.

  • Porcu 2D

   e simplu probabil e heitar,sau a are niște chestie personale cu allview.

  • Poate omul este fan Allview

  • Innoxius

   Na, că n-ai avut de lucru și ai băgat bățul prin gard 😀
   Până acum aveam parte de postări seci și artificiale doar la articole despre AllView. Acuma, ca să „se dea independent“, a umplut toate articolele din ultima vreme cu postări seci și artificiale. 😈

  • Voodoo

   Simt miros de postac…ca bine zice colegul Greuceanu legat de postarile tale, toate pe aria Allview.

  • cutienoua

   Pai daca vrei sa vorbesti cu el in romaneste nu ai de ales !

  • Bulgaru Marius-Cătălin

   Pai nu prea o sa vorbesti cu el. Este un simplu asistent vocal nu virtual. Sunt doua chestii total diferite. Unul e bazat pe executarea de comenzi vocale si doar atat ca sa nu mai folosesti voice search-ul in engleza (in cazul AVI), iar altul este asistent virtual in adevaratul sens al cuvantului, bazat pe AI, capabil sa se autodezvolte singur in timp.

  • Mai au foarte mult de lucrat la asistentul vocal

 • cutienoua

  Cand fac click pt poze imi apar reclame neautorizate
  Incercati sa faceti ceva sa eliminati asta
  Sau macar sa stim daca le agreati !

 • koss_x_treeme

  Performantele si calitatea camerei foto de 16 MP este mediocra. Nici camera frontala nu m-a impresionat. Pacat.. gionee avea expertiza buna si rebranduirile de gionee aveau calitate foto exceptionala.

  Camera asta de 16 MP zici ca este decupata dintr-un smartphone de 100 usd de pe alibaba :)
  De ecran cu rezolutia aia nu mai zic nimic. N-are ce sa caute o asemenea rezolutie pe asemenea diagonala (exceptie iphone)..

  Deci pe partea de multimedia.. low end.. dezamageste. Mi se pare ca si modulul de lentile sunt de proasta calitate. Imaginile mi se par in ceata, blurate, fara detalii.

  Eu unul nu recomand Seria N de la Allview. Mai bine va luati x4 soul sau altele din portofoliul allview… dar astea (proiectate in Romania) dezamagesc, cel putin din punctul meu de vedere. Eu unul nu as achizitiona asa ceva.

  Au facut prostie cei de la Allview ca au renuntat la colaborarea cu Gionee. Chinezii acumulasera multa expertiza. Aveau patente, aveau softul customizat bine pus la punct, mai ales pe partea de foto/multimedia/ audio etc.

 • Tudor P.

  Cum sa dai atatia bani pe asa ceva cand ai modelele Lite de la Huawei, J-urile de la Samsung + cele din China care sunt mult mai bune? Sunt sigur ca ai fost foarte dezamagit de camera, dar na, nu puteai sa o critici prea mult. Aia nu e camera buna, e mediocra…si celel de la Xiaomi sunt mai bune. Toate pozele mi se par in ceata, iar cele de afara ard cerul. Cat de mult sa scada pretul ca sa fie atragator? Cu 500 de lei l-as lua. :))

  • emiluși

   si cu 500 lei(105$ adica mai puțin),as prefera LeEco S3 care e bombă de telefon ;)

 • Bulgaru Marius-Cătălin

  Mi se pare un proiect esuat din partea Allview. Nu stiu zau de vor mai baga bani in asa ceva. Numa reactii negative peste tot si pe buna dreptate. Asta se intampla cand compania este plina de amatori care nu sunt capabili sa analizeze o piata tinta si cum poate concura cu restul pe ea. In plus daca tot ai pornit proiectul asta cu telefoane “romanesti”, de ce nu te tii de treaba, de ce revii la rebranduire de telefoane si lansezi alte telefoane branuite? Telefoane lansate aiurea. Ma bucur ca si-au pierdut locul 2 pe piata din Romania.

 • Efeded Efeded

  De ce ai lua un tel d’asta si nu un Samsung A5 2017? :))

  • emiluși

   buna intrebarea

  • xploratorul

   Ala chiar e telefon – dar si mai bun, la aceeasi bani, iei S7 sigilat cu garantie pe olx.

 • xploratorul

  Tare faza cu asistentul vocal.
  Intreaba userul Emil, Cum va fi vremea ? Si boul de Olviu ii afiseaza niste rezultate in Google search.

  E posibil sa crezi ca asta aduce plus de valoare lui Costica din Romania ?

  • theozanhan

   boul de olviu =))) am murit

 • catalin0303

  Mi se pare mult 698 lei pe edigital Este 118 EURO fara TVA si taxe in depozit IT, DE sau ES. Banuiesc ca nu voi avea probleme cu garantia. Eu alerg mai mult pe banda, in sala. In Bucuresti te intoxici daca alergi outdoor. Intrebam de control pentru playerul de pe telefon. Am vreo 40 de Gb de muzica. Imi place cel de pe Adroid Wear: volum, next, etc. As vrea sa am cam aceleasi comenzi.

  • Ionut

   Si eu cam asta fac… pe la ce sala, World Class?:) Pai are player cu volum, next, si in aplicatie dar si pe ceas. Imi place ca are pe ceas (o fata e playerul audio) pentru ca poti lasa telefonul in vestiar si sa ai doar castile bluetooth cu ceas-ul. so no wires, no worries. Partea proasta e ca ceasul ala doar 4 gb memorie interna. Eu cand l-am luat prin august nu era nici urma de el in depozitele europene.

  • catalin0303

   Ma omoara parcarea in mall pana sa ajung la World C. De catava luni sunt la o sala noua foarte OK: Be Live. E perfect ca Amzfit-ul are optiune de remote-player. Am uitat sa intreb: Spotify-ul il recunoaste ca player? Si asta e foarte important. Astept cu nerabdare review-ul lui Emil.

 • Pingback: Asistentul vocal AVI dezvoltat de către Allview a primit funcții noi : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Ionut Codrut

  Astept sa il vad in realitate :)

 • Costin Stanciulescu

  Cum at fi mers Win pe hardware-ul asta….
  Pacat ca este cam scump.

 • Pingback: Black Friday 2017 la Allview - primele informații : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Pingback: Allview aduce VoLTE și VoWiFi pe smartphone-urile din seria X4 Soul Infinity : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Afnan Tarek

  Mda… Pentru un mt6750 nu-si merita banii… Nush de fapt daca dadeam 900 lei pe el. Deoarece octa-core de 1.5 nu o sa faca fata in conditiile in care are un accelerator grafic aproape lesinat si deci unii pasionati de gaming o sa fie complet dezamagiti. Parerea mea

 • Pingback: Allview X4 Soul Infinity S în oferta Orange – F.A.D. DJ | OFFICIAL PAGE()

 • Pingback: TOP 3: Telefoane mobile Allview de tip best-buy în oferta Digi Mobil : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()