Foto si Video

Canon este un jucător major în piața de aparate foto și video, alegerea pasionaților, dar și a profesioniștilor din domeniul fotografiei și nu numai. Una dintre promoțiile specifice companiei japoneze se numește Canon Cashback și acum a sosit în ediția de vară.

Ideea este simplă, cumperi un dispozitiv Canon și primești înapoi o sumă de bani (între 45 – 1350 lei în funcție de produsul achiziționat). Important de precizat este că suma se virează direct în contul bancar.

Cum beneficiezi de Canon Summer Cashback?

Cumperi un produs Canon aflat în această promoție, accesezi linkul canon.ro/cashback, te înregistrezi pe site printr-un formular. Primești un mail de confirmare, iar plata se face prin transfer bancar.

Lista produselor și valoare primită înapoi se află tot pe canon.ro/cashback. O parte din produsele eligibile (aparate foto și video, obiective, diferite accesorii etc).

Pentru Canon EOS M5 se oferă 450 lei înapoi către client. Mai multe detalii legate de aparat găsiți în materialul de tip review redactat de către colegul meu Darius Pană.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.